Ρεπορτάζ

Μαγικές μελωδίες και υπέροχα τραγούδια στο Disney in Concert

Με τα μοναδικά τραγούδια και τη μουσική από τα soundtracks των ταινιών της Disney πλημμύρισε για τρεις μέρες η σκηνή του Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο. Μικροί και μεγάλοι θεατές έδωσαν το παρόν και γέμισαν ασφυκτικά το ομολογουμένως μεγάλο χώρο του γηπέδου.

Τα τραγούδια από τις ταινίες που έχουν αφήσει εποχή και έχουν μείνει στη θύμηση μικρών και μεγάλων θεατών ζωντάνεψαν μέσα από την 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα του Μίσκολτς – μια από τις κορυφαίες ουγγρικές ορχήστρες, υπό την μπαγκέτα του μαέστρου Αλέξιου Πρίφτη.

Οι εξαιρετικές φωνές των πολυτάλαντων Demy, Νάντια Κοντογεώργη, Μέμου Μπεγνή και Παναγιώτη Πετράκη, πλαισίωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σκηνές από τις βραβευμένες ταινίες και μετέτρεψαν τη μουσική βραδιά σε μια γιορτή της μουσικής.

Μέμος Μπεγνής-Νάντια Κοντογεώργη-Demy-Παναγιώτης Πετράκης

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποσπάσματα από κλασικές ταινίες όπως η Μικρή Γοργόνα, Η Ποκαχόντας, η Μαίρη Πόπινς, όμως δεν έλειψαν και οι σύγχρονες βραβευμένες ταινίες όπως το «Ψυχρά και Ανάποδα», αλλά και «Οι Πειρατές της Καραϊβικής»

Ξεχωριστή ήταν η ερμηνεία της Demy στο «Και ξεχνώ» από την ταινία «Ψυχρά κι ανάποδα» που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους, αλλά και το «Θέλω να γίνω βασιλιάς» από το Μέμο Μπεγνή που δεν άφησε ασυγκίνητο κανένα θεατή.

Το κοινό εξάλλου έδειξε τον ενθουσιασμό του μέσα από το παρατεταμένο χειροκρότημα τη στιγμή του μεγάλου φινάλε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η καινούργια συνάντηση του Disney in concert με τους Έλληνες σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η μαγεία της μουσικής και των εικόνων συνδυάζεται όχι μόνο με μουσική, αλλά και με τραγούδια της Disney που ερμηνεύουν –μεταγλωττισμένα στα ελληνικά– οι τέσσερις αγαπημένοι τραγουδιστές.

Νάντια Κοντογεώργη
Demy

Μια σκέψη για το “Μαγικές μελωδίες και υπέροχα τραγούδια στο Disney in Concert

  • ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Copyrighted Image