ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΡεπορτάζ

Επίσημη πρεμιέρα για τον «Δον Κιχώτη» στο Παλλάς

Η επίσημη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Παλλάς για την επιτυχημένη παιδική παράσταση «Δον Κιχώτης» με ανθρώπους του θεάματος να δίνουν το παρόν για να χειροκροτήσουν την εξαιρετική προσπάθεια.

Γιάννης Στάνκογλου-Δημήτρης Πιατάς

Ηθοποιοί, άνθρωποι των τεχνών και φίλοι του θεάτρου έφτασαν από νωρίς στο ομολογουμένως κατάμεστο Παλλάς συνοδευόμενοι από τα παιδιά τους, για δουν μια από πιο πλούσιες παραγωγές στην κατηγορία του παιδικού θεάτρου, που φέτος κάνει τη διαφορά.

Κατερίνα Λάσπα με την κόρη της,Σάρα
Κωνσταντίνα Μιχαήλ με την ανηψιά της
Μαριάντα Πιερίδη με το γιό της-Δημήτρης Κατριβέσης
Έλενα Ασημακοπούλου-Μπρούνο Τσιρίλο με την κόρη τους
Φωτεινή Δάρρα με την κόρη της
Όλγα Πηλιάκη-Στέλιος Χανταμπάκης-Γωγώ Μαστροκώστα

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντούμε τον Γιάννη Στάνκογλου ως Δον Κιχώτη, και τον Δημήτρη Πιατά στον ρόλο του Σάντσο Πάντσα που πλαισιώνονται από έναν εικοσαμελή θίασο από ταλαντούχους ηθοποιούς, χορευτές και ακροβάτες. Οι θεατές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις συναρπαστικές περιπέτειες του «μεγαλοφάνταστου ιδαλγού» σε σκηνοθεσία και χορογραφία της Σοφίας Σπυράτου.

Δημήτρης Πιατάς-Γιάννης Στάνκογλου
Αλμπέρτο Φάις
Κρις Ραντάνοφ

Ο βραβευμένος ποιητής Στρατής Πασχάλης, βρίσκεται πίσω από το εξαιρετικό κείμενο, ενώ διακρίνουμε πως διασκεύασε το μυθιστόρημα του Θερβάντες με σεβασμό στις ιδέες και την πλοκή του. Μπορούμε να παρατηρήσουμε πως μέσα από το κείμενο εξιστορείται το μαγικό ταξίδι του Κιχώτη συνδυάζοντας στοιχεία από την commedia del’arte και το θέατρο του δρόμου, συνδέοντας τον ρομαντικό μύθο του περιπλανώμενου ιππότη με το σήμερα.

Γιάννης Στάνκογλου
Δημήτρης Πιατάς
Σαβίνα Γιαννάτου
Δημήτρης Πιατάς
Γιάννης Στάνκογλου
Δημήτρης Πιατάς-Γιάννης Στάνκογλου

Το μεγάλο χειροκρότημα στο τέλος επισήμανε την αποδοχή του κοινού, κάνοντας τους συντελεστές να νιώσουν πως κέρδισαν το στοίχημα για μια επιτυχημένη παράσταση που ήδη έχει μεγάλη δημοτικότητα για μικρούς και μεγάλους.

Σοφία Σπυράτου-Γιάννης Στάνκογλου-Λήδα Πρωτοψάλτη
Δημήτρης Πιατάς-Μανόλης Παντελιδάκης-Γιάννης Στάνκογλου-Σαβίνα Γιαννάτου-Νίκος Κυπουργός-Σοφία Σπυράτου
Γιάννης Στάνκογλου με τη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση δείτε ΕΔΩ.

Copyrighted Image