ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 2018-19Παραστάσεις για παιδιά 3-12 ετών 2018-2019ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Olvio “Alice”

Το ARMANI MUSICAL THEATER CENTER του ΑΝΤΟΝΙΟ ΑΡΜΑΝΙ με πλούσιο βιογραφικό και συνεργασίες όπως Andrew Lloyd Webber και Franco Zeffirelli παρουσιάζει την υψηλής αισθητικής μουσικοθεατρικοχορευτική, διαδραστική παράσταση για παιδιά «ALICE» σε σκηνοθεσία της βραβευμένης και με πολλές παιδικές παραστάσεις στο ενεργητικό της, Μαρίας Κατσιώνη, βασισμένη στο κλασικό μυθιστόρημα του Lewis Carroll Alice s adventures in Wonderland (η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων), στο ΟLVIO.

Η μουσικοθεατρικοχορευτική –παράσταση ALICE απευθύνεται σε μαθητές / μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε συλλόγους κι έχει στόχο, όχι μόνο να ψυχαγωγήσει, αλλά και να εμφυσήσει στα παιδιά μηνύματα για την ενηλικίωση, καθώς και να τα εντάξει στη διάδραση μιας παράστασης, καθώς κατά τη διάρκεια της η Αlice και η παρέα της βάζουν ερωτήσεις στα παιδιά και τα παιδιά πολλές φορές θα αποφασίσουν για το τι θα γίνει παρακάτω!

Οι ηθοποιοί χορεύουν, τραγουδούν και μεταμορφώνονται συνέχεια, χαρίζοντας ένα ταξίδι διαφυγής στα παιδιά, τα οποία θα εντυπωσιαστούν από τα videos της παράστασης, τα ειδικά εφέ και τα χειροποίητα, με ανακυκλώσιμα υλικά, κοστούμια της.

Η παράσταση όντας διαδραστική, στοχεύει να νιώσουν τα παιδιά ότι, όσο κι αν ο σημερινός κόσμος φαντάζει κάποιες φορές στα μάτια τους έως και παρανοϊκός, η προσωπικότητα τους είναι εκείνη που μπορεί να τον αντιμετωπίσει και να τον κερδίσει. Έτσι τα παιδιά μαζί με την Alice θα βγουν στο φως σε ένα μεγάλο πάρτι, δικαιώνοντας τα παιδιά όλου του κόσμου, τα παιδιά μας!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ! Για πρώτη φορά ένας δάσκαλος ή δασκάλα του σχολείου που παρακολουθεί την παράσταση, μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, να συμμετέχει στην παράσταση με ρόλο που θα του έχει δοθεί τις προηγούμενες μέρες, θεατρικό κοστούμι και make up!

Επίσης η ALICE έχει προνοήσει και για δωρεάν μονές προσκλήσεις για εκπαιδευτικούς στις σταθερές παραστάσεις του Οκτωβρίου.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η Alice είναι ένα κορίτσι λίγο πριν την εφηβεία. Βρισκόμαστε στο πάρτυ γενεθλίων της Αlice που είναι απελπιστικά βαρετό γιατί δεν υπάρχει κανένα παιδί. Έτσι η Alice αναγκάζεται να διαφύγει σε μια κουνελότρυπα, ακολουθώντας έναν κομψό κούνελο και να προσγειωθεί σ έναν παράξενο κόσμο, όπου θα έρθει αντιμέτωπη με(Η Alice δε μας αφήνει να αποκαλύψουμε περισσότερα, γιατί πρέπει να την ακολουθήσουν και να τη βοηθήσουν μόνο ΠΑΙΔΙΑ!)

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Κατερίνα Γρηγορίου, Νάγια Δούκα, Μαρία Παπαγεωργίου, Joanna Ntousopoulos, Μαγδαληνή Αγιομαυρίτη, Ελένη Κόρδα, Μιχαήλ Άγγελος Δρόσος, Έλενα Βαρσάμη, Ηλιάνα Δούκα, Έλενα Γαβρά.

Καλλιτεχνική διεύθυνση & διασκευή τραγουδιών: ΑΝΤΟΝΙΟ ΑΡΜΑΝΙ

Σκηνοθεσία & διασκευή κειμένου: Μαρία Κατσιώνη

Κινησιολογία – Χορογραφίες: Γεωργία Καραμέρου

Multimedia Artist: Angie Sklavenitis

Σχεδίαση κουστουμιών: Άννα Σούρα και Άννα Σοφία Τάμπλερ

Make up: Freddy | Make up stage

                

Πληροφορίες

Διάρκεια Παράστασης : 60 λεπτά με διάλειμμα

Πρεμιέρα: 7 Οκτωβρίου 2018

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Κυριακές 7, 14, 21, 28/10 στις 3:00

Τιμές εισιτηρίων : 6€

Πληροφορίες-κρατήσεις: 

Δημήτρης Λαζάρου, τηλ. 6953001309, e-mail: [email protected] & [email protected]

Μαρία Κατσιώνη, τηλ. 6948588094

Τοποθεσία: Θέατρο OLVIO, Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίου 7, Βοτανικός -Τηλ: 210 3414118

Copyrighted Image