ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΡεπορτάζ

«”Αλ, το Παλιό Ρομπότ”: Επίσημη πρεμιέρα στο Θέατρο Ιλίσια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παιδικής παράστασης «Αλ, το Παλιό Ρομπότ» στο θέατρο Ιλίσια. Το κείμενο έχει γράψει ο Νικηφόρος Βαλτινός με τον Θωμά Αντωνάτο.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός βρέθηκε στην πρεμιέρα και φυσικά κοντά στο γιο του Νικηφόρο για να στηρίξει τη σημαντική προσπάθειά του. Επιπλέον, ο ίδιος συμμετέχει με ένα ψηφιακό ρόλο στην παράσταση.

Κωνσταντίνος Μουταφτσής-Μάνος Ζαχαράκος-Γρηγόρης Βαλτινός-Θανάσης Κουρλαμπάς

 

Νικηφόρος Βαλτινός-Κωνσταντίνος Καζάκος
Ιωάννα Μαρτζούκου-Κωνσταντίνος Καζάκος με το γιό τους, Ιάσονα

Η ιστορία του Αλ ακολουθεί τρία νέα παιδιά σε μια φουτουριστική πόλη. Σε αυτόν τον κόσμο, βλέπουμε ότι η τεχνολογία έχει εξελιχθεί τόσο πολύ, που δυστυχώς η νέα γενιά έχει χάσει την προσωπική επαφή
και το αληθινό παιχνίδι. Μέσα σ΄ αυτό τον αποστειρωμένο κόσμο, η βασική ηρωίδα παρακινεί τους φίλους της να κάνουν επιτέλους κάτι διαφορετικό. Σε μια περιπετειώδη εξερεύνηση, η παρέα ανακαλύπτει ένα παλιό ρομπότ, που το ονομάζουν, Αλ. Αφού το επισκευάσουν, καταλαβαίνουν ότι ο Αλ έχει ανθρώπινα συναισθήματα, ξέρει να παίζει παιχνίδια άλλης εποχής, κρυφτό, κυνηγητό, μήλα κ.λ.π, αλλά για κάποιο λόγο έχει χάσει τη μνήμη του και δεν θυμάται από πού προέρχεται.

Η παράσταση είναι ένα δημιούργημα νέων ανθρώπων όπου κατορθώνουν να «ζωντανέψουν» στη σκηνή του θεάτρου Ιλίσια, έναν καινούργιο θαυμαστό κόσμο. Εκεί όπου η τεχνολογία και το ανθρώπινο
συναίσθημα πρέπει να συνυπάρξουν αρµονικά, προκειµένου να µας οδηγήσουν σε µια αισιόδοξη νέα εποχή!

Copyrighted Image