ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΡεπορτάζ

Christmas Theater: Φαντασμαγορική έναρξη με Gala Μπαλέτου

Το Christmas Theater άνοιξε τις πύλες του στις 24 και 25 Νοεμβρίου, με βραδιά μπαλέτου και συγκεκριμένα φιλοξένησε δώδεκα από τους καλύτερους χορευτές των θεάτρων Bolshoi, Mariinsky, Royal Ballet, Hungarian National Ballet σε ένα εξαιρετικό Christmas Gala Μπαλέτου.

Το  Gala Μπαλέτου μέσα στο άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό του Christmas Theater περιλάμβανε αποσπάσματα από διάσημες παραστάσεις όπως «Η Λίμνη των Κύκνων», «Η Ωραία Κοιμωμένη», «Καρυοθραύστης», «Ζιζέλ», «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», «Δον Κιχώτης», «Κουρσάρος».

Μαρία Βοσκοπούλου-Άντζελα Γκερέκου
Κωνσταντίνος Καζάκος-Ιωάννα Μαρτζούκου με το γιό τους, Ιάσονα

Η ανταπόκριση του Αθηναϊκού κοινού ήταν μεγάλη καθώς έσπευσαν οι φίλοι του μπαλέτου και όχι μόνο, να απολαύσουν μεταξύ άλλων την πρίμα μπαλαρίνα του Μπολσόι (Principal Dancer) Ευγενία Ομπρατσόβα (Evgenia Obraztsova) που συμμετέχει και σε παραστάσεις του θεάτρου Μαριίνσκι.

Ruslan Skvortsov-Evgenia Obraztsova
Evgenia Obraztsova
Evgenia Obraztsova-Ruslan Skvortsov

Στην παράσταση συμμετείχε επίσης ο Ρουσλάν Σκβορτσόφ (Ruslan Skvortsov) που είναι κορυφαίος χορευτής (Principal Dancer) των μπαλέτων Μπολσόι. Ο Σκβορτσόφ είναι γνωστός για την εκπληκτική τεχνική του, και την απαράμιλλη ενέργειά του πάνω στη σκηνή.

Artemy Belyakov-Kristina Kretova
Artemy Belyakov-Kristina Kretova

Μια ακόμα παρουσία από το Μπολσόι είναι η πρώτη σολίστ (Leading Solist) Κρισίνα Κρετόβα (Kristina Kretova), που αποφοίτησε από την Ακαδημία Χορογραφίας της Μόσχας και το 2009 έγινε μέλος του Μπαλέτου Μπολσόι.

Αλεξάνδρα Ιωσηφίδη-Danila Korsuntsev
Tatiana Melnik
Tatiana Melnik-Igor Tsvirko
Sergey Krivokon-Natalia Matsak
Αλεξάνδρα Ιωσηφίδη
Natalia Matsak-Sergey Krivokon

Copyrighted Image