ΝέαΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Christmas Street Food Village

Αυτές τις γιορτές η Αθήνα υποδέχεται μια νέα πρόταση Χριστουγεννιάτικης διασκέδασης!

Έρχεται το Christmas Theater στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου με 9 παραστάσεις που μας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο!

Και έξω από το θέατρο ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο και με τις γεύσεις! Γιατί εκεί μας περιμένει ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό με ξύλινα σπιτάκια και τις πιο new age καντίνες της πόλης που θα προσφέρουν γεύσεις γλυκές και αλμυρές από όλο τον κόσμο, το πρώτο και μοναδικό στην Αθήνα Christmas Street Food village!!!

Παραδοσιακοί γκεζλεμέδες, αυθεντικά πιροσκί και πλιμένι, μυρωδάτα φαλάφελ, μεξικάνικα τσούρος, αυθεντικές ιταλικές πίτσες και σπαγγέτι, αφράτες βάφλες, βιενέζικη σοκολάτα, καραμέλες καρουζέλ, μοναδικές σαλάτες και απίθανα σάντουιτς, σούπες βελουτέ, ιδιαίτερα hot dog και κρέπες αλλά και γεύσεις που θα σας εντυπωσιάσουν!

Κάθε εβδομάδα θα μας περιμένουν και διάσημοι καλεσμένοι!

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Μαρία Εκμεκτσίογλου μας ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη με μπαχάρια και κανέλες. Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Νοεμβρίου από τις 18.00 μέχρι τις 20.00 θα μας μαγειρεύει γεύσεις από την πόλη!

Στο χωριό όμως υπάρχουν και δραστηριότητες για τα παιδιά. Στο σπιτάκι του Άη Βασίλη αλλά και στο σπιτάκι του Καρυοθραύστη τα παιδιά συναντούν τις πιο παραμυθένιες ιστορίες και συμμετέχουν σε πολλά διαδραστικά παιχνίδια!

Ζήστε την μαγεία των Χριστουγέννων και στο Christmas Street food village, έξω από το Christmas Theater, στο κλειστό ολυμπιακό στάδιο Γαλατσίου, Βεϊκου 137, στο Γαλάτσι!

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ STREET FOOD VILLAGE ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/11

ΑΝΟΙΧΤΟ 16.00-00.00 ΜΕ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ AFTER JOB PARTY

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/11

ΑΝΟΙΧΤΟ 16.00-00.00

ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ Η ΜΑΡΙΑ ΕΚΜΕΚΤΣΙΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ 18.00-20.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/11

ΑΝΟIXΤΟ 16.00-00.00

ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ Η ΜΑΡΙΑ ΕΚΜΕΚΤΣΙΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ 18.00-20.00

 

CHRISTMAS STREET FOOD VILLAGE (ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ)

Λεωφόρος Βεΐκου 137 – WWW.CHRISTMASTHEATER.GR

Πληροφορίες: 211 7701700

Copyrighted Image