ΝέαΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Christmas Theater: Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας

18 – 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

CHRISTMAS THEATER

ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΒΕΪΚΟΥ)

 

Ένα Χριστουγεννιάτικο λαμπερό υπερθέαμα που θα ενθουσιάσει τα παιδιά και όλη την οικογένεια με τους κορυφαίους ακροβάτες της Κίνας, τους καλύτερους ακροβάτες του κόσμου!

Μαγεία σε τεντωμένο σκοινί από τους καλύτερους ακροβάτες του κόσμου, σε μια νέα παράσταση που κόβει την ανάσα!  Το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας (China National Acrobatic Troupe) ιδρύθηκε το 1950 και ήταν ο πρώτος ακροβατικός θίασος που δημιουργήθηκε μετά την  ίδρυση της Νέας Κίνας ενώ αποτελεί ορόσημο της κινέζικης παράδοσης αφού πρόκειται για το διασημότερο θέατρο ακροβατών της χώρας που συμμετείχε στις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, τον Αύγουστο του 2008.

Καλλιτέχνες – ακροβάτες περιζήτητοι από όλους τους παγκόσμιους θιάσους όπως το Cirque du Soleil, παίζουν με ξίφη και σπαθιά, ακροβατούν με ποδήλατα και ισορροπούν χορεύοντας με αιωρούμενα πιάτα και ποτήρια με την ίδια άνεση που περπατούν στο δρόμο! Με εναέριους στροβιλισμούς, θεόρατες πυραμίδες από ευλύγιστα σώματα, ποτάμια από μετάξι, πολύχρωμες παραδοσιακές στολές και πολύ χιούμορ, το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας επισκέπτεται και πάλι τη χώρα μας.

Οι ανθρώπινοι ζωντανοί πύργοι ισορροπούν μοναδικά, τα λαστιχένια κορμιά εκτοξεύονται και προσγειώνονται με ακρίβεια χιλιοστού, η βαρύτητα απουσιάζει, η ταχύτητα ζαλίζει και η λεπτομέρεια εντυπωσιάζει αφήνοντας μέσα μας ένα θαυμασμό για την μοναδική τέχνη της ακροβασίας που ξεκίνησε πριν από 3.000 χρόνια στους δρόμους και τις πλατείες της Κίνας για να οδηγηθεί στα παλάτια και από εκεί να καταλήξει στις θεατρικές σκηνές.

Οι καλύτεροι ακροβάτες του κόσμου μας μεταφέρουν σε ένα σύμπαν δίχως όρια και μας αποκαλύπτουν τον συναρπαστικό κόσμο τους. Με λαμπερά κουστούμια και εξωτικές μεταμφιέσεις, με φυσικότητα και χάρη, με χιούμορ και καλλιτεχνική δεξιοτεχνία,  μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών ξεδιπλώνουν μια τέχνη απαράμιλλης ομορφιάς καθώς ισορροπούν με άνεση πάνω σε σχοινιά, ποδήλατα και τραμπάλες, παίζουν με αέρινες κορδέλες, μπάλες και πιάτα και εκσφενδονίζονται στον αέρα με εντυπωσιακά άλματα δαμάζοντας με απόλυτη ακρίβεια τον κίνδυνο των θεαματικών ακροβατικών.

Το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας έχει δημιουργήσει μια πρωτοποριακή σχολή που την καθιστά καλλιτεχνικό φαινόμενο διεθνών διαστάσεων. Μέχρι τώρα, το διάσημο αυτό συγκρότημα έχει κερδίσει 60 χρυσά μετάλλια σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς και έχει παρουσιαστεί σε περισσότερες από 130 χώρες εντυπωσιάζοντας εκατομμύρια θεατές. Τα χαρακτηριστικά τους έργα-ορόσημα “Gorgeous Girls-Diabolos” , “Pagoda of Bowls”, “Concerto · Black & White Fantasy” και “Hand Balancing & Equilibrium” που θα απολαύσουμε στις παραστάσεις της Αθήνας, έχουν αποσπάσει τα χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ “Ακροβατικών του Αύριο” στο Παρίσι και στο Διεθνές Φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο.

Ζήστε δύο χορταστικές ώρες με συναρπαστικά νούμερα που κόβουν την ανάσα με την ακρίβεια, τον συγχρονισμό και την απόλυτη πειθαρχία που απαιτούν από τους κορυφαίους ακροβάτες της Κίνας, τους καλύτερους ακροβάτες του κόσμου. 


Έχουν γράψει γι’ αυτούς:

«Ενέργεια, δύναμη και μαγεία. Όταν τελείωσε το show πιστέψαμε ότι ο άνθρωπος με την θέληση του, μπορεί να καταφέρει τα πάντα..»

The Los Angeles Times

 

«Αναμφισβήτητα οι καλύτεροι ακροβάτες του κόσμου..»

The Washington Post

 

«Το βραβευμένο νούμερο του Εθνικού Θεάτρου Ακροβατών της Κίνας Diabolos θα το ζήλευε σίγουρα το Cirque De Soleil.. Είναι απλά ανεπανάληπτοι..»

Le Figaro

 

Πληροφορίες

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΡΟΒΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

Τετάρτη 18 έως Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019
Christmas Theater
Κλειστό ολυμπιακό στάδιο Γαλατσίου (Βεϊκου)

Παραστάσεις:
Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 στις 20.00
Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 στις 20.00
Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 στις 17.00 & στις 21.00
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στις 16.00 & στις 20.00
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 στις 12.00 & στις 17.00 

Τιμές εισιτηρίων:
Πλατεία και Κερκίδα (θεατρικά καθίσματα)

VIP ζώνη: κανονικό 54 ευρώ, παιδικό 27 ευρώ
A ζώνη: κανονικό 46 ευρώ, παιδικό 23 ευρώ
Β ζώνη: κανονικό 38 ευρώ, παιδικό 19 ευρώ

Κερκίδα (καθίσματα κερκίδας)
Γ ζώνη: κανονικό 30 ευρώ, παιδικό 15 ευρώ

Δ ζώνη: 22 ευρώ, παιδικό – εφηβικό – φοιτητικό – 65+, ανέργων, πολυτέκνων: 11 ευρώ
Ε ζώνη: 14 ευρώ, παιδικό – εφηβικό – φοιτητικό – 65+, ανέργων, πολυτέκνων: 7 ευρώ

Θέσεις ΑΜΕΑ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση): 7 ευρώ, συνοδός 14 ευρώ
Για κρατήσεις θέσεων ΑΜΕΑ επικοινωνήστε στο 211 77 01 700


Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, πληροφορίες:
211 77 01 700 

Προπώληση εισιτηρίων: 211 77 01 700,  www.christmastheater.gr www.viva.gr

Copyrighted Image