ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 2019-20Παραστάσεις ΜΟΝΟ για σχολεία 2019-2020

Ονειρόδραμα “Σταμάτα! Αυτό που κάνεις με ενοχλεί;”

Τι θα συμβεί σαν γνωριστούν ένας φοβητσιάρης πρίγκιπας και ένας νευρικός ιππότης; Θα καταφέρουν να γίνουν φίλοι; Θα τους βοηθήσουν τα παιδιά να αναγνωρίσουν τα συναισθήματα τους ώστε να μπορέσουν να τα διαχειριστούν.

Θα μάθουν άραγε να λένε “Σταμάτα! Αυτό που κάνεις με ενοχλεί;”

Δύο νάνοι αφηγητές έχουν βαρεθεί τα κλασικά παραμύθια και ψάχνουν νέους ήρωες. Τότε θα συναντήσουν έναν πρίγκιπα διοφορετικό απ’ όσους έχουν γνωρίσει. Ο πρίγκιπας δεν έχει σκοτώσει ποτέ κάποιον δράκο, δεν έχει σωσεί καμία προγκιπισα από το κάστρο κάποιας κακιάς μάγισσας. Δεν έχει καν καβαλήσει ποτέ άλογο, και όλα αυτά γιατί το μοναδικό συναίσθημα που τον κυριεύει είναι ο ΦΟΒΟΣ. 

Ο πρίγκιπας μας λοιπόν φοβάται ακόμη και τη σκιά του. Τι θα συμβεί λοιπόν σαν βρεθεί μόνος του στο δάσος;

Και ξαφνικά εμφανίζεται ένας ιππότης. Ένας ιππότης που ψάχνει να κρυφτεί κάπου στο δάσος. Ένας ιππότης που τον κινηγά όλο το βασίλειο να τον τημορίσει μιας το το μόνο συναίσθημα που τον κυριεύει είναι ο θυμός. 

Με το παραμικρό θυμώνει και όποιος είναι κοντά του γεμίζει μελανιές. Κανείς δεν τον θέλει στην παρέα του.

Τι θα συμβεί λοιπόν σαν γνωριστούν ο φοβητσιάρης πρίγκιπας και ο νευρικός ιππότης; Θα καταφέρουν να γίνουν φίλοι; Θα τους βοηθήσουν τα παιδιά να αναγνωρίσουν τα συναισθήματα τους ώστε να μπορέσουν να τα διαχειριστούν.

Θα μάθουν άραγε να λένε “Σταμάτα! Αυτό που κάνεις με ενοχλεί;”

 

Υπεύθυνη επικοινωνίας /Οργάνωση παραστάσεων:
Χριστίνα Μουδάτσου
2103222075 / 6948003020

[email protected]

www.oneirodrama.gr

Copyrighted Image