ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 2019-20Παραστάσεις για παιδιά 3-12 ετών 2019-2020

Σταθμός “Η Επιστροφή των Παραμυθιών”

Αγαπημένοι ήρωες των παιδιών μιλούν για την αξία του βιβλίου και παρουσιάζουν με τρόπο χιουμοριστικό, διασκεδαστικό και σύγχρονο την ανάγκη συμπόρευσης του βιβλίου με τη νέα τεχνολογία.

Λίγα λόγια για το έργο:

Οι ήρωες των Παραμυθιών ζουν ξέγνοιαστοι στη Χώρα τους. Είναι ευτυχισμένοι γιατί ξέρουν ότι τα παιδιά τους αγαπούν και διαβάζουν τις ιστορίες τους.

Όμως, καθώς περνούν τα χρόνια και η νέα τεχνολογία κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, το ενδιαφέρον των παιδιών για τα βιβλία ολοένα και μειώνεται. Έτσι η ανέμελη ζωή των ηρώων αρχίζει να κλονίζεται.Τι θα γίνει αν τα παιδιά σταματήσουν να διαβάζουν παραμύθια; Η Χώρα των Παραμυθιών θα καταστραφεί. 

Σε μια προσπάθεια να σωθεί η Χώρα, επιστρατεύονται πέντε ήρωες: ο Πίτερ Παν, η Ντάμα Κούπα, η Ωραία Κοιμωμένη, ο Κακός Λύκος και η Τίνκερμπελ. Θα καταφέρουν οι ήρωες αυτοί να παραμερίσουν τις μεταξύ τους διαφορές και να αγωνιστούν για ένα κοινό σκοπό; Την Επιστροφή των Παραμυθιών !

Μετά το «Θα φάμε τα μουστάκια μας» και τις «Ιστορίες για φίλους», η θεατρική εταιρεία ΜΠΟΕΜ παρουσιάζει την παράσταση «Η Επιστροφή των Παραμυθιών». 

Οι διάσημοι ήρωες των αγαπημένων παραμυθιών, η Ντάμα Κούπα, ο Κακός Λύκος, η Ωραία Κοιμωμένη, ο Πίτερ Παν και η Τίνκερμπελ ζωντανεύουν για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Σταθμός από την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και μας καλούν να ταξιδέψουμε μαζί τους στον μαγικό τους κόσμο! 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Γεωργία Παρασκευά

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου

Σκηνικά: Αγγελίνα Παγώνη

Κουστούμια: Σάντρα Στεφανίδου

Μουσική: Σταύρος Τσουμάνης

Κινησιολογία- Χορογραφίες: Αναστασία Γεωργαλά

Φωτογραφίες: Αγγελίνα Παγώνη

Γραφιστική επιμέλεια: Γιώτα Παρασκευά

Βοηθός ενδυματολόγου: Φώτης Κομεσσάριος

Βοηθός χορογράφου: Ευαγγελία Ρόζη

Παίζουν: Γιάννης Μπόγρης, Νίκος Σταματόπουλος Μαριάνθη Κολιάκη, Βίκυ Πεντεδέκα, Κορνέλια Κυριάκη

Το θεατρικό έργο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΩΔΩΝΗ

               

Πληροφορίες

Διάρκεια Παράστασης : 60′

Πρεμιέρα: 20 0κτωβρίου 2019 έως 12 Απριλίου 2020

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή στις 12:00

Τιμές εισιτηρίων : 10 €, 8 € (μειωμένο), 6 € (ομαδικές κρατήσεις)

Ομαδικές κρατήσεις (Σχολεία- Σύλλογοι):SDConcept Κατερίνα Σασλόγλου 210 7234149, 6970987499, 6934606151 

Οργάνωση παραγωγής: Θεατρική εταιρεία ΜΠΟΕΜ

Τοποθεσία: Θέατρο ΣΤΑΘΜΟΣ | Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα | 210 52 30 267  

7 σκέψεις σχετικά με το “Σταθμός “Η Επιστροφή των Παραμυθιών”

  • Όμορφη και διασκεδαστική παράσταση. Περάσαμε πολύ όμορφα

  • Ευχαριστούμε πολύ!Μας άρεσε πολύ η παράσταση!Περάσαμε πολύ ωραία!

  • Πολύ καλή δουλεια! Καλές ερμηνείες, έξυπνο κείμενο με χιουμοριστικά στοιχεία, ωραίες χορογραφίες, ωραία μουσική, θετικά μηνύματα για όλους μας.

  • Πολύ ωραία παράσταση με χορό και τραγούδι! Περνούσε ωραία μηνύματα και έδινε τροφή για συζήτηση. Οι ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν με όλα τα παιδιά στο τέλος

  • Όμορφη παράσταση που περνούσε με έξυπνο τρόπο ωραία μηνύματα. Η παράσταση δίνει αφορμή για συζήτηση. Μόνο αρνητικό οι πολύ μικροί θεατές.

  • Ωραία παράσταση με σενάριο έξυπνο, με χιούμορ και διαδραστικότητα. Περάσαμε πολύ ευχάριστα και μας έδωσε αλλο ένα λόγο να απομακρύνθουν μικροί και μεγάλοι από τις οθόνες.

  • Την ευχαριστηθηκαμε την παράσταση!! Με ευχάριστους διαλόγους, ώραια χορευτικά και θετικά μηνύματα!!! Ευχαριστούμε πολύ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Copyrighted Image