ΝέαΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μένουμε Σπίτι με την ομάδα Κοπέρνικος!

Αυτή τη δύσκολη περίοδο, όπως είναι φυσικό όλες οι προγραμματισμένες παραστάσεις μας αναβάλλονται επ’ αόριστον. Η ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ όμως θέλει να συνεχίσει να προσφέρει χαρά σε όλους σας. 
 
Έτσι λοιπόν “Μένουμε σπίτι” και σεβόμαστε τα μέτρα για την προστασία όλων μας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε όλοι την χαρά που μας προσφέρει η τέχνη και η δημιουργία.
Η ομάδα μας θα συνεχίσει να ονειρεύεται, να δημιουργεί χαρούμενες μουσικές, να γράφει βιβλία και να δουλεύει με κέφι πάνω σε νέες δημιουργίες, ώστε σύντομα να τα φέρει κοντά σας.
Μέσα από τις σελίδες μας στο facebook, το instagram και το κανάλι μας στο youtube θα σας κρατάμε παρέα με πρωτότυπες κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι, αγαπημένα τραγούδια για χορό και τραγούδι, τα βιβλία που μας αρέσει να διαβάζουμε και ό,τι άλλο νιώσουμε ότι θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας, δίνοντάς σας ιδέες για ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.
  
Μέχρι τότε σας στέλνουμε τις ραδιοφωνικές εκπομπές ” Ο μικρός Κοπέρνικος και οι 7 Άθλοι”. Πρόκειται για μια σειρά 10 αυτοτελών επεισοδίων, διάρκειας 20 λεπτών το καθένα. Η σύνθεση κάθε επεισοδίου είναι ένας συνδυασμός δραματοποιημένης αφήγησης και διαλόγων, συνοδευόμενα από μουσική και τραγούδι, χιούμορ και δράση. Βασικός ήρωας της ιστορίας είναι ο μικρός Κοπέρνικος, ένα παιδί γύρω στα δέκα με έντονο χαρακτήρα, ζωντάνια, ενθουσιασμό και θετικότητα. Κύριό του γνώρισμα, η τρομερή του μνήμη, η φοβερή του αίσθηση προσανατολισμού και η ιδιαίτερη κοινωνικότητά του. Νέες περιπέτειες του μικρού Κοπέρνικου και της παρέας του κυκλοφορούν στη σειρά βιβλίων: “Οι περιπέτειες του μικρού Κοπέρνικου”, από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, σε κείμενο του Άγγελου Αγγέλου και της Έμης Σίνη και εικόνες της Λίλας Καλογερή. 
Καλή ακρόαση.

 

Copyrighted Image