Νέα

“Του τραγουδιού η μνήμη”: παράσταση αφήγησης στην αυλή του Ιδιόμελου

Λένε πως κάθε άνθρωπος γεννιέται με ένα τραγούδι να τον συνοδεύει. Ένα τραγούδι που ήρθε στη γη πολύ πριν από το σώμα του. Ίσως είναι η ψυχή του, ίσως η ταυτότητά του, ίσως η μνήμη του. Για αυτό και σβήνει μαζί με αυτόν. Κάποιες φορές όμως το τραγούδι αυτό αναζητά ένα άλλο σώμα να φωλιάσει. Κάποιες φορές θέλει να συνεχίσει να ταξιδεύει τη μνήμη που του δόθηκε. Τότε ίσως συναντήσει το κορίτσι με τα φωτεινά χέρια, τον άντρα που πολεμάει συνέχεια, τους ανθρώπους που ξέμαθαν να περπατάνε, τη γυναίκα που ήθελε να έχει καρδιά πουλιού. 

Τέσσερις ιστορίες και ένα τραγούδι. Τέσσερις ζωές, μία μνήμη. Του Ανθρώπου. Της ζωής. Του αέναου κύκλου της δημιουργίας. Της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας.

Του τραγουδιού η μνήμη. 

 

Ευχαριστούμε πολύ την συγγραφέα Μαριάννα Κουμαριανού για την ευγενική παραχώρηση της ιστορίας της «Η θέση της καρδιάς» που ακούγεται στην παράσταση. 

Αφήγηση: Βιργινία Κοκκίνου

Μουσική – τραγούδι: Γεωργία Δεληγιαννοπούλου

 

Πληροφορίες

Η παράσταση απευθύνεται σε έφηβους και ενήλικες.

Παρασκευή 24/9/21

Έναρξη: 20.30

Είσοδος: 8 €

πληροφορίες-κρατήσεις: 2106817042

Η παράσταση θα γίνει στην αυλή του Ιδιόμελου. Oι θέσεις λόγω των υγειονομικών συνθηκών είναι περιορισμένες, γι’  αυτό η εκ των προτέρων κράτηση είναι αυτονόητα επιβεβλημένη.

Τοποθεσία: Χώρος Τέχνης Ιδιόμελο, Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Β. Κωνσταντίνου, Μαρούσι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyrighted Image