ΠΑΙΔΙΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Θεατρικά Εργαστήρια από την Ομάδα των Πέντε Εποχών στο Θέατρο 104

Στις μέρες μας η ανάγκη για ουσιαστική επικοινωνία και έκφραση είναι επιτακτική, κυρίως για τα παιδιά, που ως ευαίσθητοι αποδέκτες απορροφούν όλους τους κραδασμούς της σύγχρονης κοινωνίας. Το θεατρικό παιχνίδι (απαραίτητο όσο ποτέ), αποτελεί το πολύτιμο εργαλείο που θα δώσει διέξοδο στις ανησυχίες των παιδιών, θα ξορκίσει τον φόβο και τελικά θα φωτίσει τον ψυχικό τους κόσμο. 

Σε ένα κλίμα αποδοχής και ενθάρρυνσης, με ομαδικότητα και  συνεργατικότητα (χωρίς το άγχος της απόρριψης, του σωστού και του λάθους) τα παιδιά  έχουν την ευκαιρία να «συναντηθούν» με την δική τους αλήθεια και να ανακαλύψουν τον «έναν», τον «μοναδικό» εαυτό τους, να κινητοποιήσουν μηχανισμούς προσαρμογής, αντιμετώπισης αλλά και ενσυναίσθησης σε σχέση με τους άλλους και τελικά να βρουν τρόπους να επικοινωνήσουν και να σχετιστούν.

Αυτήν ακριβώς την δυνατότητα, δίνει και πάλι στα παιδιά η Σοφία Παπαδοπούλου (ηθοποιός/ σκηνοθέτης και παιδαγωγός), μέσω των εργαστηρίων θεατρικού παιχνιδιού, που στεγάζονται στο Θέατρο 104 από το 2014. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του παιδικού θεάτρου και κύριο γνώμονα την αγάπη της για τα παιδιά φιλοδοξεί μέσω της χαράς του παιχνιδιού και του θεάτρου, χρησιμοποιώντας πολλαπλά ερεθίσματα και τεχνικές, να διασφαλίσει μια «συνθήκη», ένα «πεδίο δράσης» όπου θα αποτελέσει για τα παιδιά πηγή ευαισθητοποίησης, έκφρασης, επινόησης, αλληλεπίδρασης, συνεργασίας, έκπληξης, απόλαυσης και στοχασμού! 

Όλα αυτά θα έχουν την χαρά να τα «μοιραστούν» τα παιδιά, με γονείς συγγενείς και φίλους «στην δική τους παράσταση», που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου 104, στο τέλος της σχολικής χρονιάς. 

Θέσεις περιορισμένες! 

*Στο χώρο μας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής για την προστασία όλων μας.

Πληροφορίες:

Εμψύχωση- Θεατρική κατεύθυνση: Σοφία Παπαδοπούλου ηθοποιός, σκηνοθέτης, εμψυχώτρια θεατρικής αγωγής & ιδρυτικό μέλος της Ομάδας των Πέντε Εποχών.

Εργαστήρια: 

  • Για νήπια (2,5-5,5 ετών) κάθε Παρασκευή 17:30 – 18:30
  • Για παιδιά (6-11 ετών) κάθε Παρασκευή 19:00 – 20:30
  • Για εφήβους (12-17 ετών) κάθε Σάββατο 15:00-16:30

Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα (150μ.από το μετρό Κεραμεικού)

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 2121 010582 & 6932 321039

www.omada5epoxon.gr

E-mail: [email protected]

Instagram: omada5epoxon

Fb: Η Ομάδα των Πέντε Εποχών

Fb: Εργαστήρι Θεάτρου Πέντε Εποχών – Σοφία Παπαδοπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyrighted Image