…εκτός Αθηνών 2021-22Παραστάσεις 2021-2022

Πάτρα «Ο Καραγκιόζης κορωνο-εμβολιαστής»

Το καραγκιοζοθέατρο Περί Σκιών επιστρέφει για την σεζόν 2021-2022 και σηκώνει αυλαία με την παράσταση «Ο Καραγκιόζης κορωνοεμβολιαστής». 

Ο καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός για άλλη μια φόρα πρωτοτυπεί με την ξεκαρδιστική παράσταση προσαρμοσμένη στην επικαιρότητα. 

Ο Καραγκιόζης έμεινε μήνες στη παράγκα λόγω καραντίνας. Έβαλε μάσκα για να προστατευτεί, κρατάει αποστάσεις , πλένει χέρια για να μείνει ασφαλής από την πανδημία και όταν τα μέτρα το επέτρεψαν βρήκε την ευκαιρία να δράσει με την εξυπνάδα του. Η παράγκα μετατρέπεται σε εμβολιαστικό κέντρο και γίνεται κορωνο-εμβολιαστής. Θα καταφέρει να εμβολιάσει ακόμα και τους ποιο δύσπιστους όπως αυτός ξέρει στέλνοντας μηνύματα προστασίας δημόσιας υγείας. Η συνέχεια επί της σκηνής στο Περί Σκιών.

Πληροφορίες

3 Παραστάσεις 

Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 5:30 μ.μ.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις 11:30 π.μ. και στις 5:30 μ.μ.

Τηλ. Κρατήσεων θέσεων: 6947938358 (περιορισμένες θέσεις)

Περί Σκιών:  Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος, Πάτρα

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6 €  (κλήρωση φιγούρες)

 

Θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα υγιεινής για την ασφαλή διεξαγωγή της παράστασης. Οι θεατές οφείλουν να επιδεικνύουν έγκυρο σχετικό πιστοποιητικό (εμβολιασμού/νόσησης/rapid-test τελευταίου 48ώρου). Για παιδιά από 12 έως και 17 ετών ισχύει η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Τα παιδιά έως 11 ετών θα προσκομίζουν δήλωση self-test τελευταίου 24ώρου. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyrighted Image