Παραστάσεις 2021-2022Παραστάσεις για παιδιά 3-12 ετών 2021-22

STUDIO – NEW STAR ART CINEMA “Βασιλιάς Βάτραχος”

Λίγα λόγια για το έργο:

Mια όμορφη πριγκίπισσα αισθάνεται πλήξη και μοναξιά στο παλάτι και η μόνη της παρηγοριά και παιχνίδι είναι ένα χρυσό μπαλάκι. Ο βασιλιάς πατέρας της κάνει τα πάντα να την ευχαριστήσει και η παράσταση αρχίζει με ένα γελωτοποιό που με τα αστεία και τα μαγικά κόλπα του ξεσηκώνει τα παιδιά. Όμως την πριγκίπισσα τίποτα δεν μπορεί να την συγκινήσει. Κάποια μέρα παίζοντας με το χρυσό μπαλάκι της το χάνει στα βαθιά νερά μιας στέρνας και είναι απαρηγόρητη. Ένας χαριτωμένος, πλατσουλιάρης βάτραχος εμφανίζεται και για να της φέρει το μπαλάκι της ζητά ανταλλάγματα. Δεν γνωρίζει όμως ότι ο βάτραχος αυτός είναι ένας πρίγκιπας μαγεμένος από μια κακιά μάγισσα και η πριγκίπισσα δέχεται να του προσφέρει ότι θέλει προκειμένου να ξανακερδίσει το αγαπημένο της παιχνίδι. Όμως ξεχνά το λόγο που του έδωσε και η περιπέτεια αρχίζει…

Για να λυθούν τα μάγια ο βάτραχος πρέπει να καταφέρει να πλησιάσει την πριγκίπισσα και να προκαλέσει την προσοχή και την συμπάθειά της. Άραγε θα το καταφέρει; 

Η ιστορία αυτή φέρνει το μήνυμα της αγάπης, τη δύναμή της, την αξία της φιλίας, της συνέπειας και του σεβασμού σε κάθε πλάσμα πάνω στη γη και μας μαθαίνει ότι πρέπει πάντα να κρατάμε το λόγο μας. 

Πληροφορίες

Κατάλληλο για παιδιά από 3 έως 12 χρονών

Διάρκεια: 90’

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: Κυριακή 13/2, 20/2, 27/2,  7/3, ώρα 11.15

Τιμή εισιτηρίου: 10€/ άτομο

Άνεργοι, πολύτεκνοι και γκρουπ άνω των 20 ατόμων: 5€/ άτομο

 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΑΡΤΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ GROUP 5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

Πάρκινγκ: ακριβώς δίπλα στο κινηματοθέατρο.

Τοποθεσία: “STUDIO – NEW STAR ART CINEMA”, Σπάρτης και Σταυροπούλου 33, Πλατεία Αμερικής

Πληροφορίες στο θέατρο «ΘΥΜΕΛΗ-ΕΛΛΗ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ» στο τηλέφωνο 210-8657677

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyrighted Image