Παραστάσεις 2022-2023Παραστάσεις για παιδιά 3-12 ετών 2022-23

Λαμπέτη “Οι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ – Jurassic Adventures “

Η αυθεντική θεατρική παράσταση που σημείωσε τεράστια επιτυχία σε όλη την Ευρώπη έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Οι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ – Jurassic Adventures είναι μια διαδραστική παράσταση που απευθύνεται στα παιδιά από 2,5 ετών και πάνω και εξελίσσεται σ’ ένα φανταστικό προϊστορικό περιβάλλον όπου πολλά και απρόοπτα μπορούν να συμβούν.

Η ιστορία διαδραματίζεται σ’ ένα νησί στην εποχή των Δεινοσαύρων, με πρωταγωνιστές μια παρέα παιδιών και τον καθηγητή τους που στις εξερευνήσεις τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια σειρά αλλόκοτα και παράξενα γεγονότα. Η παρουσία εντυπωσιακών κινούμενων δεινοσαύρων που μοιάζουν αληθινοί θα συμβάλλει στη δημιουργία μιας πρωτότυπης αληθοφανούς ατμόσφαιρας με φαντασμαγορικά εφέ που θα ξετρελάνει τα παιδιά. 

Οι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ – Jurassic Adventures είναι η αυθεντική παράσταση που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και παρουσιάζεται στην Ελλάδα σε παραγωγή της εταιρείας Dum Spyro Spero.

Το σενάριο υπογράφει η Roxana Esteve σε μετάφραση του Πάνου Ιωαννίδη. Τα σκηνικά και τα κοστούμια επιμελείται η Παναγιώτα Κοκορού, την κίνηση η  Φαίη Σούκου  ενώ η μουσική επιμέλεια και διδασκαλία είναι του Νάσσου Σωπίλη.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Χάρης Μαυρουδής, Μαριάννα Λαγουρού, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, Μαρία Γκιώνη, Στυλιανή Κλείδωνα, Δημήτρης Γαλανάκης,  Νίκος Μπόζας.

Πληροφορίες

Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή ώρα 11:00 και 14:00 | Από 13 Νοεμβρίου 2022

Εισιτήρια: Early Bird 7 € ζώνη Α, 9 € ζώνη Β (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

11 € ζώνη Α, 13€ ζώνη Β

Προπώληση: viva.gr | regroup.gr | ταμείο θεάτρου (17:00 – 21:00, Τετάρτη – Κυριακή)

Πληροφορίες για παραστάσεις σχολείων: 6986003834

Τοποθεσία: Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ, Λ. Αλεξάνδρας 106, Αθήνα – Τηλ. 210 6457086

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyrighted Image