Παραστάσεις 2022-2023Παραστάσεις για παιδιά 3-12 ετών 2022-23

Πολυχώρος Πολιτισμού Ωδείου Αλκ.Κωνσταντόπουλος “Καραγκιόζης Μπακ του Σκουλ”

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Πολυχώρος Πολιτισμού του Ωδείου Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος ανοίγει το πρόγραμμά του από την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, με πολυάριθμες δράσεις -θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, πολεμικές τέχνες, χορός, θέατρο σκιών, μαθήματα μουσικής- με τη συμμετοχή πολυτάλαντων και αγαπημένων στο κοινό καλλιτεχνών όπως ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Δημήτρης Σταρόβας, η Ευσταθία, η Μαρία Χάνου, η Ελένη Καρακάση και με την υπογραφή του πάντα ανατρεπτικού Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου.
 
Οι δράσεις ξεκινάνε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, με μια διαφορετική, μουσική παράσταση Θεάτρου Σκιών για τους μικρούς μας μας φίλους όπου ο Καραγκιόζης είναι… Μπακ του Σκουλ. Κάθε Κυριακή στις 12:00 ο αγαπημένος λαϊκός ήρωας θα μας ταξιδεύει με μια θεότρελη περιπέτεια με τον μπαρμπα-Γιώργο, τον Μορφονιό, τον Νιόνιο, τον Σταύρακα, τα Κολλητήρια σε ρόλους έκπληξη και όλη την παρέα έτσι όπως δεν τους έχετε ξαναδεί: με ζωντανή μουσική μπροστά και πίσω από τον μπερντέ, βιντεοπροβολές και άλλες εκπλήξεις!

Στο χώρο θα φιλοξενηθούν παραστάσεις για σχολεία όπως “Μια τρελή τρελή ΑΒ με τον Άνθρωπο Ορχήστρα” βασισμένη στο βραβευμένο βιβλίο της Ράνιας Μπουμπουρή. Ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος παρουσιάζουν τα γράμματα της αλφαβήτας μέσα από τραγούδια με τον πιο αστείο και διασκεδαστικό τρόπο σε μια διαδραστική παιδική παράσταση για μικρούς και μεγάλους. Ενώ, στο Θεάτρο Σκιών «Ο Καραγκιόζης στο Ωδείο» ο Αλκιβιάδης θα παρουσιάσει στα παιδιά τα διάφορα όργανα μέσα από μια μουσική παράσταση με πρωταγωνιστή τον πολυμήχανο Καραγκιόζη.
 
Για το ενήλικο κοινό ο Αλκιβιάδης ανοίγει ένα κύκλο συναντήσεων και προσκαλεί τους φίλους του σε μία ιδιαίτερη μουσική γιορτή! Αγαπημένοι τραγουδιστές και ηθοποιοί θα βρεθούν πλάι του σε μοναδικές μουσικές βραδιές: Η Ευσταθία, μια εξαιρετικά ταλαντούχα τραγουδοποιός με δυναμικό και παράλληλα ευαίσθητο στίχο και διεισδυτική ματιά σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια που απευθύνονται στην καρδιά και το μυαλό, ο Δημήτρης Σταρόβας ροκ και ταυτόχρονα λαϊκός με ιδιότυπο χιούμορ και πληθωρική προσωπικότητα σε μια εξίσου πληθωρική βραδιά, οι ηθοποιοί Μαρία Χάνου και Ελένη Καρακάση σε μια βραδιά που θα μας ταξιδέψει σε αγαπημένα τραγούδια που ξεκινάνε από τον Αττίκ και φτάνουν μέχρι το νεότερο έντεχνο τραγούδι και φυσικά το alter ego του Αλκιβιάδη, ο Λευτέρης Ελευθερίου και αγαπημένος ηθοποιός και εξαιρετικός τραγουδιστής σε βραδιά που θα θυμίζει «Μπουάτ στο Ωδείο» θα μας κρατήσει συντροφιά όλα τα Σάββατα του Νοέμβρη.
 
Παράλληλα, στο χώρο πραγματοποιούνται μαθήματα πολεμικών τεχνών όπως Hapkido, Kick Boxing, Krav Maga καθώς και μαθήματα Latin, ενώ στο πλαίσιο της λειτουργίας του Ωδείου θα πραγματοποιηθούν μαθήματα Μιούζικαλ για παιδιά και Μουσικό Σύνολο Νέων και Εφήβων.

Πληροφορίες
Πρεμιέρα: Κυριακή 23 Οκτωβρίου (και κάθε Κυριακή)

Ώρα έναρξης: 12:00

Μπροστά και πίσω από τον μπερντέ: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Μαζί του ο μουσικός: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος

Τοποθεσία: Πολυχώρος Πολιτισμού Ωδείου Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου – Τηλ.: 2299040906

Διάρκεια παράστασης: 50’
Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/karagkiozis-mpak-tou-skoul/ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyrighted Image