ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΡεπορτάζ

Οι «Θεοί του Ολύμπου» στον Ελληνικό Κόσμο: Ο τέλειος συνδυασμός ψυχαγωγίας και γνώσης

Ο Ελληνικός Κόσμος μας φέρνει κοντά στον Όλυμπο με την φαντασμαγορική έκθεση που πραγματοποιεί σε έναν ειδικά  διαμορφωμένο χώρο, γεμάτο από την ιστορία της μυθολογίας που έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι.

Με την τεχνολογία ως οδηγό και τα επιβλητικά εκθέματα να πρωταγωνιστούν, έχουμε ένα συνδυασμό δράσεων όπως wall mapping, ξεναγήσεις, escape rooms, ολογράμματα, διαδραστικά acts που ντύνουν τις ζωές και τα βιώματα των 12 Θεών του Ολύμπου και αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους.

Ο θεατής μικρός και μεγάλος έχει την ευκαιρία να περιπλανηθεί σε έναν τεράστιο χώρο 1800τμ. Εκεί θα συναντήσει μεγάλα αγάλματα αλλά και τους ίδιους τους θεούς που ζωντανεύουν από έμπειρους καλλιτέχνες. Κοντά στους θεούς θα έχουν όλοι οι επισκέπτες την ευκαιρία να ακούσουν τις περιπέτειες τα κατορθώματά τους όπως οι ίδιοι τα εξιστορούν.

Τα επιβλητικά αγάλματα εντυπωσιάζουν τόσο για το μέγεθός τους, αλλά και για την καλαίσθητη αποτύπωση των θεών.

Η επιστημονική επιμέλεια ανήκει στον καταξιωμένο ιστορικό Θάνου Βερέμη που με την Placebo events με τη μεγαλύτερη ομάδα που δημιουργήθηκε ποτέ θα μας ταξιδέψουν με ξεχωριστό τρόπο στη μυθολογία και στο μαγικό κόσμο της αρχαίας Ελλάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως έχουμε τη δυνατότητα να ακούμε τις φωνές μεγάλων ηθοποιών, ο οποίοι δανείζουν τη φωνή τους στους Δώδεκα Θεούς του Ολύμπου:

Δίας (Αιμίλιος Χειλάκης), Ήρα (Μαρία Σολωμού), Δήμητρα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη), Αθηνά (Κατερίνα Λέχου), Αφροδίτη (Μαρία Ναυπλιώτου), Απόλλων (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), Άρτεμις (Νάντια Μπουλέ), Ερμής (Θανάσης Βισκαδουράκης), Άρης (Νίκος Βουρλιώτης), Ποσειδώνας (Γιάννης Στάνκογλου), Εστία (Αθηνά Μαξίμου) και Ήφαιστος (Δημήτρης Πιατάς).

Χώρος: Ελληνικός Κόσμος, Κέντρο Πολιτισμού, Πειραιώς 254, Ταύρος Αττικής

Ώρες Λειτουργίας

Καθημερινά ανοιχτά:

Δευτέρα εώς Πέμπτη απο 09.00-13.00

Παρασκευή 09.00-13.00 και 17.00-20.00

Σάββατο 11.00-20.00 και Κυριακή 11.00-19.00

Τελευταία είσοδος 50′ λεπτά πριν τη λήξη του ωραρίου

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 10€

Μαθητικό: 8€

Οικογενειακό 4 ατόμων: 35€

Οικογενειακό 3 ατόμων: 26€

ΑΜΕΑ 5€, με συνοδό: 10€

Προπώληση Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/happenings/oi-theoi-tou-olympou/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyrighted Image