ΝέαΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

THE CHRISTMAS FACTORY «Τα μυστικά του Άη Βασίλη»

Το The Christmas Factory στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ξεχύνονται φως, χαρά, γιορτή, παιχνίδι, γέλια, γαργαλιστικές μυρωδιές και για πρώτη φορά φέτος ΚΑΙ θεατρική παράσταση!

Το The Christmas Factory είναι το μαγικό αντίδοτο που τα διώχνει όλα! Τα εκατοντάδες σκανταλιάρικα ξωτικά του φροντίζουν για αυτό, καθώς επίσης ο Άγιος Βασίλης και η κυρά- Βασίλαινα!

Φέτος ο Άγιος Βασίλης έχει αποφασίσει να αποκαλύψει όλα τα μυστικά του που οδηγούν στη χαρά! Και αυτό γίνεται με 7  + 1  ξεχωριστά εργαστήρια – από ένα φαντασμαγορικό λαβύρινθο μέχρι δημιουργικές δράσεις ζαχαροπλαστικής, Face Painting και χορογραφίες από τα ξωτικά- dancefloor για μικρούς και μεγάλους, μεγαλύτερο παγοδρόμιο, την μπάντα των ξωτικών και πολλά άλλα.

Χριστούγεννα χωρίς φαγητό δε γίνεται! Για αυτό και το The Christmas Factory έχει τα πάντα: σουβλάκια, burger, ζυμαρικά, pizza, hot dog, σοκολάτες, λιχουδιές, ζεστό κρασί φαγητά και ποτά για όλες τις ορέξεις και διαθέσεις!

Και επειδή Χριστούγεννα σημαίνει και δώρα σε αγαπημένα μας πρόσωπα, η πλούσια αγορά έχει όλα τα στολίδια, παιχνίδια και εμπνευσμένα δώρα που μπορείς να φανταστείς.

Και στο κέντρο αυτού του παραμυθένιου, μαγικού χαρούμενου «χωριού» δεσπόζει το ακόμα πιο ψηλό και ακόμα πιο φουντωτό Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.

Φέτος, το The Christmas Factory περιλαμβάνει στο πλούσιο πρόγραμμά του και τη θεατρική παράσταση Ο «Ελαφονταίν, ο Αίσωπος αλλιώς» σε σκηνοθεσία και σύλληψη του Γιώργου Σουλεϊμάν, κείμενο της Σοφίας Καψούρου και πρωτότυπη μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη. Μια εξαιρετική αφορμή να γνωρίσουν τα παιδιά τους Μύθους του Αισώπου μέσα από τα μάτια του Γάλλου ποιητή και μυθοποιού Ζαν ντε Λα Φονταίν (Jean de La Fontaine). Μια παράσταση – ωδή στη συνεργασία και στο «μαζί». Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει και η σκηνή ήδη στήνεται στο ανακαινισμένο αμφιθέατρο –«διαμάντι» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Το αγαπημένο εργοστάσιο των Χριστουγέννων επανέρχεται πιο πλούσιο, πιο λαμπερό, πιο πλήρες με πολλά κρυμμένα μυστικά που περιμένουν μικρούς και μεγάλους να τα ανακαλύψουν!

ΤΙΚ ΤΑΚ……..

Μείνετε συντονισμένοι.

Σε δύο μήνες

η μαγεία των Χριστουγέννων θα πλημμυρίσει την Αθήνα!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyrighted Image