Παραστάσεις 2023-2024Παραστάσεις για παιδιά 3-12 ετών 2023-24

Christmas Factory – Τεχνόπολη «Τα Ανάποδα Χριστούγεννα»

Το “THE CHRISTMAS FACTORY κλείνει φέτος 10 χρόνια(!) και τα γιορτάζει με τη νέα του παιδική παράσταση «Τα Ανάποδα Χριστούγεννα» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Σουλεϊμάν, κείμενο του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και πρωτότυπη μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη

 

Σε μια εποχή που κατακλυζόμαστε από μηνύματα και ειδήσεις, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε, αλλά αντίθετα να καλλιεργούμε τις έννοιες της χαράς, της προσφοράς, της καλοσύνης, της κοινότητας και της αλληλεγγύης.

Και ποιος είναι καλύτερος τρόπος να μεταδοθούν αυτές οι πολύτιμες αρετές / έννοιες, από μια παιδική παράσταση;

Σε συνέχεια της μεγάλης περσινής επιτυχίας του «Ελαφονταίν, ο Αίσωπος αλλιώς» που κέρδισε μικρούς και μεγάλους με το εκπαιδευτικό και θεατρικό του υπόβαθρο, το THE CRISTMAS FACTORY συνεχίζει φέτος τη θεατρική του παράδοση με την παράσταση «Τα Ανάποδα Χριστούγεννα».

Με όχημα το θέατρο, τη μουσική και φυσικά τα Χριστούγεννα, οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν σε έναν παραμυθένιο κόσμο με κεντρικό πυρήνα την καλοσύνη και τη χαρά!

Όλοι ξέρουμε πως τα Χριστούγεννα είναι η εποχή του χρόνου που εμείς τα καλά και ήσυχα παιδιά περιμένουμε με κομμένη την ανάσα ώστε να πάρουμε τα δώρα μας!

Όχι φέτος!

 

Ο Φρέντι και η Φρέγια, τα δυο πιο σκανταλιάρικα ξωτικά του Άγιου Βασίλη, διαφωνούν! Έχοντας βαρεθεί να είναι διαρκώς φρόνιμοι και υπάκουοι, θα βάλουν σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο: να κλέψουν το έλκηθρο του “Μεγάλου” με σκοπό για μια και μοναδική χρονιά να μοιράσουν τα δώρα των Χριστουγέννων στα άτακτα παιδιά, αντί για τα φρόνιμα!

Στο περιπετειώδες ταξίδι τους με τη βοήθεια ενός ταράνδου αλλιώτικου απ’ τους άλλους (ή μήπως είναι όντως μονόκερως όπως νομίζει;) αλλά και κάποιες αναπάντεχες συναντήσεις, θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν κόσμο αξιών που αγνοούν, κάνοντας μέσα σε μια μόλις νύχτα (και τί νύχτα!) ένα μεγάλο ταξίδι αυτογνωσίας!

Μέσα από τις απρόβλεπτες περιπέτειες του Φρέντι, της Φρέγια του Φώτη και των άλλων αξιαγάπητων ηρώων, οι μικροί θεατές θα παρασυρθούν σε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο χαρά, γέλιο και συγκίνηση, παίρνοντας συγχρόνως σημαντικά μαθήματα, όπως η αξία της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της καλοσύνης.

 

Η παράσταση θα ενθαρρύνει τα παιδιά να σκεφτούν διαφορετικά και να εκτιμήσουν τη χαρά τού να μοιράζονται με άλλους, ενισχύοντας την αίσθηση της κοινότητας και της αλληλεγγύης.

Με εντυπωσιακές σκηνές, χαριτωμένους χαρακτήρες, χιούμορ και πολλή μουσική «Τα Ανάποδα Χριστούγεννα» υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία για όλους.

Πείτε απλώς δυνατά “Ναγεστουχρί!” κι ετοιμαστείτε να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων με τον πιο ανατρεπτικό και διασκεδαστικό τρόπο!

«Τα Ανάποδα Χριστούγεννα»

του Γεράσιμου Ευαγγελάτου

 

Ταυτότητα Παράστασης

 Σκηνοθεσία: Γιώργος Σουλεϊμάν

Κείμενο: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Πρωτότυπη μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης

Κίνηση: Ηλιάνα Γαϊτάνη

Σκηνικά- κοστούμια: Ιωάννα Καλαβρού

Φωτισμοί: Γιώργος Τέλλος

Βοηθός Σκηνοθέτη: Αθηνά Σακαλή

Παίζουν οι ηθοποιοί: Φώτης Κουτρουβίδης, Άννα Κλάδη, Χρήστος Σωνάκης, Γιάννης Βάρσος, Φανή Ξενουδάκη     

 

Διάρκεια Παράστασης: 1 ώρα
Χώρος: Αμφιθέατρο Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων

Σχολικά Εισιτήρια: 8 €

Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης Δ. Αθηναίων κατά τη διάρκεια του “The Christmas Factory

 

Επικοινωνία: Μαρία Τσολάκη
Παραγωγή: Dreamstar Events

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyrighted Image