Νέα

Δύο παραγωγές για το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Η Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου ύστερα από τις μεγάλες καλλιτεχνικές και εμπορικές επιτυχίες των τελευταίων ετών, θα υποδεχτεί τη νέα θεατρική σεζόν 2017-2018 με δύο νέες παραγωγές για παιδιά που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι!

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

 

«Το Δάσος των Γκριμμ»

Ένα πρωτότυπο έργο εμπνευσμένο από τους λαϊκούς μύθους που κατέγραψαν οι αδελφοί Γκριμμ σε κείμενο – σκηνοθεσία της Ντίνας Σταματοπούλου και μουσική Κωστή Μαραβέγια με έναν ανανεωμένο θίασο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!

Μια παράσταση όπου οι ήρωες καλούνται να αφεθούν σε μια συναρπαστική περιπέτεια αυτογνωσίας μέσα στον μυστικό κόσμο των παραμυθιών!

ΘΕΑΤΡΟ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ

«Ιστορίες Άνω Κάτω» Μια ανατρεπτική παράσταση βασισμένη σε ιστορίες του σπουδαίου Γάλλου παιδαγωγού και συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Μπερνάρ Φριό,  σε ελεύθερη απόδοση-σκηνοθεσία Μαρίας Σαββίδου, μετάφραση Ξένιας Καλογεροπούλου (για όσες περιλαμβάνονται στο βιβλίο “Ιστορίες στο τάκα τάκα”) από ένα σύνολο έμπειρων και καταξιωμένων ηθοποιών και συντελεστών στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».  Ένα έργο με πολύ χιούμορ για τις καθημερινές αγωνίες, σκέψεις, ανακαλύψεις και χαρές της παιδικής μας ηλικίας, για θέματα μικρά και μεγάλα που δυσκολεύουν, δυναμώνουν αλλά και διασκεδάζουν.

Copyrighted Image