Νέα

“Ο Σπέρδουλος και η κόκκινη κλωστή”: Εικαστικό δρώμενο δημιουργικής αφήγησης

Η Ειρήνη και η Κλεώνη με την ομάδα τους Art your voice φέτος τα Χριστούγεννα ξεσκονίζουν τις ιστορίες των καλικάντζαρων. 

 

Διανύοντας το δεύτερο lockdown (τη στιγμή αυτή που γράφονται αυτές οι γραμμές) υπογράφουμε ένα μανιφέστο χαράς και παιχνιδιού με σεβασμό στα μέτρα προφύλαξης που μας θέλουν lock, αλλά σε καμία περίπτωση down! 

Μ’ένα εικαστικό δρώμενο δημιουργικής αφήγησης αναβιώνουν τις ιστορίες τους και τις ξορκίζουν μαζί με εσάς και την οικογένεια σας. 

Οι καλικάντζαροι μπορεί να έχουν ξεχαστεί πλέον αλλά αποτελούν ένα πολύτιμο σκεύασμα της ελληνικής παράδοσης ώστε να δει και να φωτίσει αυτά που φοβόμαστε και μας ταλαιπωρούν. Και αφού κι εμείς έχουμε τη φόβους μας, αναβιώνουμε φέτος την παράδοση και μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και τα καλλιτεχνικά ρίχνουμε φως σε αυτά που κρατάμε κρυμμένα….

Θα γνωρίσουμε τους καλικάντζαρους! Από που μας έρχονται και τι θέλουν. Θα τους χορέψουμε στο ταψί και θα γελάσουμε μαζί τους ή θα τους αφήσουμε να μας ξεγελάσουν αυτοί;

Στο τέλος θα μοιραστούμε αυτά που θέλουμε να φέρουμε στη ζωή μας αυτές τις μέρες που οι πόρτες του κόσμου είναι ανοιχτές και οι ευχές μας ακούγονται. 

Παίρνουμε το μύθο των καλικάντζαρων και δημιουργούμε μια ξεχωριστή εμπειρία με την πρόθεση να αφήσει το αποτύπωμά της για όλο το χρόνο. Σας περιμένουμε!

 

Κλείστε τις θέσεις σε κάποια από τις προεπιλεγμένες ημερομηνίες για εσάς και τις οικογένειες σας ή διοργανώσετε ένα ιδιωτικό παιχνίδι για οικογένειες της επιλογής σας!

 

Πληροφορίες

Η δράση είναι διαδικτυακή και διαρκεί 1 ώρα.

Απευθύνεται σε παιδιά 4-10 ετών.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 

20/12 (Κυριακή) 6-7 μμ

26/12 – 27/12 (Σάββατο – Κυριακή) 5-6 μμ

09/01 – 10/01 (Σάββατο – Κυριακή) 5-6 μμ

Κόστος: 10€ οικογένεια σε ζωντανή μετάδοση – 6€ σε βίντεο διαθέσιμο για χρήση 3 ημερών.

Για κρατήσεις θέσεων: [email protected] 

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/Art-your-voice-105142161470297

Υλικά: Κόκκινη κλωστή, χαρτόκουτα ή χαρτόνι (20×20), χρώματα της προτίμησης σας, κόλλα, πολύχρωμα χαρτιά (προαιρετικά), ψαλίδι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyrighted Image