ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΡεπορτάζ

Επίσημη πρεμιέρα για το «Κομμάτι» στο θέατρο Χώρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το Κομμάτι» στο θέατρο Χώρα. Πρόκειται για την παιδική μουσική παράσταση του Γιώργου Δ. Λεμπέση σε μουσική του Φίλιππου Πλιάτσικα, όπου πολλοί λαμπεροί καλλιτέχνες, αλλά και φίλοι του παιδικού θεάτρου, έδωσαν το παρών και χειροκρότησαν τους εξαιρετικούς ηθοποιούς.

Τζένη Βουτσίνου-Χρήστος Δάντης με τα παιδιά τους
Εύα Λάσκαρη με το γιό της

Οι επίσημοι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν μια ιστορία που μας προτρέπει να κρατάμε τα όνειρα μας ζωντανά και να μη θεωρούμε ως δεδομένο τίποτα. Επιπλέον, η φανταστική περιπέτεια των ηρώων του έργου που μιλάει για τα όνειρα και για το πώς όλοι μας αξίζει να προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τους.

Γιάννης Μπισμπικόπουλος-Σοφία Παπουλάκου

Μια αστεία ιστορία που έχει πολλά ρομαντικά στοιχεία είναι «Το Κομμάτι» και φυσικά οι ερμηνείες δεν άφησαν ασυγκίνητους τους θεατές που χειροκρότησαν με πάθος και έδειξαν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή του έργου.

Σύνθημα της παράστασης μια κοινωνία αν πιστέψει ότι μπορεί να αλλάξει, τότε στ’ αλήθεια θα καταφέρει να αλλάξει και να γίνει πιο όμορφη!

Λίγα λόγια για το έργο

Η Γούλα είναι ένας πολύ μικρός πλανήτης με δύο πόλεις: την φωτεινή, όμορφη, καθαρή και οργανωμένη Αστάρτη και τη σκοτεινή, σκονισμένη και βρώμικη Ντούρτα. Η Αστάρτη έχει ουρανό, ενώ η Ντούρτα ένα κενό.

Λορίνα Κατσιώτη

Οι δύο πόλεις, που έχουν τη δυνατότητα να μετάκομίζουν όποτε το θελήσουν, βρίσκονται σε διαρκή διαμάχη και μια συνεχή καταδίωξη, επειδή η Ντούρτα προσπαθεί να πάρει τον ουρανό της Αστάρτης.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κάτοικοι της Αστάρτης είναι πάντα σε επιφυλακή. Έτσι, όταν ένα κομμάτι του ουρανού, θα πέσει στην πόλη της Αστάρτης, τα πάντα θ’ αλλάξουν… Και έτσι η περιπέτεια αρχίζει!

Στη σκηνοθεσία συναντάμε την ομάδα LeBee, ενώ οι στίχοι και η επιμέλεια του κειμένου είναι από τον Βαγγέλη Λεμπέση.

Γιάννης Μπισμπικόπουλος-Βασ.Παπαδημητρίου-Σοφία Παπουλάκου-Αλέξης Βιδαλάκης
Φίλιππος Πλιάτσικας
Αλέξης Βιδαλάκης-Φίλιππος Πλιάτσικας-Βασίλης Παπαδημητρίου-Γιώργος Λεμπέσης

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση δείτε ΕΔΩ.

Copyrighted Image