Είσοδος Ελεύθερη

“Ο Μπαχ και η καμήλα του- Ένα μουσικό ταξίδι” με πρωταγωνιστές παιδιά από Αμερική και Κίνα

Το θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ θα φιλοξενήσει για μία και μοναδική παράσταση, την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 το έργο «Bach rides a Camel- A Musical Journey» (Ο Μπαχ και η καμήλα του- Ένα μουσικό ταξίδι), μια συμπαραγωγή του Global Intercultural Performing Arts Cast (GIPAC) και του Θεάτρου ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ, Ένα θέατρο για παιδιά.

Το GIPAC, το οποίο εδρεύει στην Αμερική, ασχολείται με την εκπαίδευση νέων παιδιών και εφήβων, ενώ το θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ έχει ενεργή παρουσία στο παιδικό θέατρο τα τελευταία 33 χρόνια, με συμμετοχή και σε φεστιβάλ του εξωτερικού.

Πριν την παγκόσμια περιοδεία του έργου για το 2018, «Ο Μπαχ και η καμήλα του-Ένα μουσικό ταξίδι» θα κάνει μία στάση στην Αθήνα και θα παρουσιαστεί δωρεάν για όλους.

Πρωταγωνιστές της παράστασης είναι παιδιά από Αμερική και Κίνα, με υψηλό επίπεδο σπουδών πάνω στην μουσική.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Ο Cameo είναι μία καμήλα με μαγικές δυνάμεις, που μπορεί να ταξιδέψει στο χώρο και στο χρόνο. Έτσι, με συνοδοιπόρο το διάσημο μουσικό Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ταξιδεύουν σε άλλους τόπους και εποχές, με σκοπό ο Μπαχ να γνωρίσει νέους πολιτισμούς και τις μουσικές τους.

Η παράσταση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να δούμε παιδιά από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα και ηθοποιούς από την Ελλάδα στη σκηνή του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ οι οποίοι, τραγουδώντας, χορεύοντας, και παίζοντας, «πραγματοποιούν» το ταξίδι του Johann Sebastian Bach μέσα από το χρόνο και τις ηπείρους.

Εμπνευσμένη από το βιβλίο του Jean Y. Foo, παγκοσμίου φήμης συνθέτη και ηθοποιού, και με σκηνοθέτη την Wanzhe Zhang με τη δημιουργική της ομάδα, σε συνδυασμό με την καλλιτεχνική, υλικοτεχνική και δημιουργική υποστήριξη του ΑΕΡΟΠΛΟΙΟΥ και του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ, θα παρακολουθήσετε μια χαρούμενη περιπέτεια μουσικού θεάτρου, μέσω της οποίας θα γνωρίσουμε την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά.

Ο κεντρικός πυρήνας του έργου αφορά στις προκλήσεις της ζωής, οι οποίες είναι, τελικά, ευκαιρίες για να βγεις μέσα από τις δυσκολίες δυνατότερος, με μεγαλύτερη σοφία και νέες αξίες και δυνατότητες.

«Πάντα μία ήττα, μπορεί να μετατραπεί σε νίκη»

Κάθε παραγωγή είναι μοναδικά διαφορετική, καθώς οι περιπέτειες των Bach και Cameo είναι γραμμένες με βάση την πολιτιστική κληρονομιά, το πολιτισμικό υπόβαθρο, τις καλλιτεχνικές δεξιότητες του cast που συμμετέχει στο show. Στην προκειμένη περίπτωση, ο Μπαχ θα γνωρίσει, εκτός από άλλους πολιτισμούς, μουσικές της Ελλάδας (Μάνο Χατζηδάκη, Μίκη Θεοδωράκη κ.α.), ενώ θα συναντήσει και πρωταγωνιστές της ελληνικής μυθολογίας, τους οποίους θα ερμηνεύσουν οι ηθοποιοί του Θεάτρου ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ μαζί με τα παιδιά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο/Σκηνοθεσία: Maestra Wanzhe Zhang, Maestra Jean Y. Foo

Ηθοποιοί:  Yiting Wang, Yun Yao, Jenny Lin, Emily Chen, Annie Zhao, Aria Zhao

ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Λαμπρινή Θάνου, Άντα Κουγιά

 

Πληροφορίες

  • Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά 3-16 ετών
  • Θα υπάρχουν υπέρτιτλοι στην ελληνική γλώσσα

Διάρκεια Παράστασης : 45 λεπτά

19 Απριλίου 2018 στις 18:00 

Είσοδος δωρεάν

Πληροφορίες-κρατήσεις: 2108656004, 2108679535

Τοποθεσία: Θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ, Κεφαλληνίας 17 και Κυκλάδων, Κυψέλη

Copyrighted Image