Νέα

Χριστουγεννα με την «Ομάδα των Πέντε Εποχών»

«Η Ομάδα των Πέντε Εποχών» και αυτά τα Χριστούγεννα, φοράει τα γιορτινά της, σκορπάει διάχυτη τη μαγεία των Χριστουγέννων και δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να μοιραστούν αξέχαστες στιγμές γεμάτες παιχνίδια, μουσικές, γέλια και παραμυθένιες σκηνικές δράσεις! Η Σοφία Παπαδοπούλου και οι συνεργάτες της, με οδηγό την τεχνική του θεατρικού παιχνιδιού, την αγάπη & το μεράκι τους για το θέατρο και τα παιδιά (μικρά και «μεγάλα») έφτιαξαν για εσάς με αφορμή την περίοδο των Χριστουγέννων 2 χριστουγεννιάτικες διαδραστικές παραστάσεις και μια σειρά χριστουγεννιάτικων εργαστηρίων.  

Ο Μικρός Πρίγκιπας, η Λίνα Μαγισσουλίνα, καλικάντζαροι, αγιοβασιλάκια και ξωτικά σας προσκαλούν και σας περιμένουν , να «φτιάξετε» μαζί τις πιο πιο πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις!!

Αναλυτικά:

Διαδραστικές Παραστάσεις

«Ο Μικρός Πρίγκιπας»

Μια «παράσταση-παιχνίδι» για παιδιά και…για μεγάλους (γιατί όλοι οι μεγάλοι ήταν κάποτε παιδιά) 

Η «Ομάδα των Πέντε Εποχών» βάζει λίγες Χριστουγεννιάτικες πινελιές  στην υπέροχη ιστορία του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ και σας προσκαλεί να “βιώσετε” το απόλυτο παραμύθι του 20ου αιώνα και με οδηγό τις 5 αισθήσεις σας, να ανακαλύψετε ξανά την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, αλλά και αυτό το “κάτι” αληθινό, το κρυμμένο μέσα σας.. 

Ενα μαγικό και συναισθηματικό ταξίδι … που αφορά όλους…

Για 8 παραστάσεις στο Θέατρο 104!!!

Ημέρες και Ώρες Παραστάσεων:

Σάββατο:22/12 & Τετάρτη 26/12 στις 12:00

Κυριακές: 2/12, 9/12, 16/12,23/12,30/12 & 6/1 στις 12:00  

 

«Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδομαγέματα»

6η Χρονιά επιτυχίας!!

Η Λίνα Μαγισσουλίνα η αγαπημένη ηρωίδα των παιδιών ανεβαίνει στο μαγικό σκουπάκι της, κουνάει το ραβδάκι της και «προσγειώνεται» στον Βόρειο Πόλο! Αναστατώνει την Σία Μαγισσία, ξεσηκώνει τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά, μα κυρίως σκορπάει άφθονη  Χριστουγεννιάτικη μαγεία και ταξιδεύει τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους στα μονοπάτια της συνεργασίας, της φιλίας και της αποδοχής!

Η παράσταση που έχει διακριθεί επανειλημμένα ως μια από τις καλύτερες παραστάσεις και έχει αγαπηθεί όσο λίγες ξανά μαζί σας!!!

Για 6 μόνο παραστάσεις στο Θέατρο 104!!!

Ημέρες και Ώρες Παραστάσεων:

Σάββατα: 8/12, 15/12, 22/12, 29/12 & 5/1  στις 18:30

Τετάρτη: 26/12 στις 15:00

 

Χριστουγεννιάτικα Θεατρικά Εργαστήρια:

«Ένα παιχνίδι περιμένοντας τα Χριστούγεννα…»

Αναζητήστε κι άλλη μαγεία των Χριστουγέννων…Τις Παρασκευές του Δεκέμβρη με Χριστουγεννιάτικα Θεατρικά Εργαστήρια! 4 Παρασκευές 4 αυτοτελείς χριστουγεννιάτικες αποστολές που αν οι μικροί φίλοι κατορθώσουν να τις φέρουν εις πέρας, θα παραλάβουν το κλειδί που θα τους βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσουν το μαγικό ξόρκι που θα τους αποκαλύψει την «πραγματική» μαγεία των Χριστουγέννων !!

 

Χριστουγεννιάτικη αποστολή Νο 1:

«Χριστουγεννιάτικα …Μυστικά»

Στο Θέατρο 104 την Παρασκευή 7/12

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, οι δρόμοι της πόλης έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και λάμπουν! Πολύχρωμα φωτάκια αναβοσβήνουν στα μπαλκόνια, στα δέντρα λαμπυρίζουν στολίδια… Σκέτη μαγεία…Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο παραμυθένια γιορτή του χρόνου έχει αρχίσει..  Ξέρουμε όμως όλα τα μυστικά των Χριστουγέννων; Εδώ και αμέτρητους αιώνες τα ξωτικά τα κρατάνε καλά κρυμμένα… Κάτω από τους πάγους του Βόρειου Πόλου; Στο μποστάνι τους; Ή μήπως κάτω από τον μυτερό σκούφο τους; …Έχε τ’ αυτιά σου τεντωμένα και τα μάτια σου ανοιχτά…

Άραγε θα καταφέρουν οι μικροί φίλοι να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά των Χριστουγέννων;

 

Χριστουγεννιάτικη αποστολή Νο 2:

«Ένα Καλικαντζαράκι αλλιώτικο απ’ τ΄άλλα!»

Στο Θέατρο 104 την Παρασκευή 14/12

«Πω πω τι όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο!!» είπε ο μικρός καλικάντζαρος. Τότε όλα τα καλικαντζαράκια γούρλωσαν τα μάτια τους, ανεβοκατέβασαν τις ουρές τους και έβγαλαν μια δυνατή κραυγή: Δέντρο; Ώρα για σκανδαλιές ανακατωσούρες και ζημιεεεεεες»!!!…

Άραγε θα καταφέρουν τα παιδιά μαζί με τον σκανδαλιάρη καλικάντζαρο να φτάσουν στο μαγικό αστέρι της κορφής του χριστουγεννιάτικου δέντρου;…Ένα σκανταλιάρικο θεατρικό παιχνίδι πασπαλισμένο με άφθονη αστερόσκονη για την «διαφορετικότητα» και την «αποδοχή» !!!!

 

Χριστουγεννιάτικη αποστολή Νο 3:

«Πού Χάθηκαν Τα Χριστούγεννα;»

Στο Θέατρο 104 την Παρασκεύη 21/12

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στον Βόρειο Πόλο!!  Ο Άγιος Βασίλης και τα Αγιο-Βασιλάκια έχουν μεγάλες σκοτούρες! Μόλις πληροφορήθηκαν πως εξαφανίστηκαν τα Χριστούγεννα!!

Άραγε Θα καταφέρουν τα παιδιά μαζί με το μικρούλι ξωτικό, να βρουν τα χαμένα Χριστούγεννα; Ένα ταξίδι σε όλα τα ήθη και έθιμα της πιο όμορφης εποχής του χρόνου, που αναδεικνύει την πραγματική σημασία της γιορτής των Χριστουγέννων!!

 

Χριστουγεννιάτικη αποστολή Νο 4:

«Ένα γράμμα στον Αϊ-Βασίλη»

Στο Θέατρο 104 την Παρασκεύη 28/12

Ένα γράμμα στον πιο μαγικό , στον πιο γενναιόδωρο παππού όλων των εποχών! Θα ταξιδέψουμε μέχρι την χώρα του, θα τρυπώσουμε στο εργαστήρι με τα παιχνίδια, θα γνωρίσουμε τους τάρανδους και τελικά θα αποτυπώσουμε  στο χαρτί τα όνειρα, τις ελπίδες, τις προσδοκίες και τις ευχές μας για τον νέο χρόνο που σε λίγο φτάνει. Ένα αυθόρμητο, τρυφερό, παραμυθένιο και συγκινητικό ταξίδι, που αποκαλύπτει την μαγεία της παιδικής ψυχής και βοηθάει τα παιδιά να ανακαλύψουν τις βαθύτερες επιθυμίες τους!

Ημέρες & ώρες εργαστηρίων:

Παρασκευές: 7/12, 14/12, 21/12 & 28/12

  • προνήπια- νήπια (3-5,5 ετών) 17:30 – 18:30
  • παιδιά 6-10 ετών 19:00 – 20:30.

 

Αν έχετε ακόμα ερωτήσεις σας διαβεβαιώνουμε πως …Θα βρεθείτε, δίχως διακρίσεις, σε μια μεγάλη γιορτινή παρέα & θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσετε τις μέρες αυτές παρά με τα δώρα της έκφρασης και της δημιουργίας που μας χαρίζει η «Ομάδα των Πέντε Εποχών».

Πληροφορίες, κρατήσεις: 210 3455020

Ομαδικές Κρατήσεις: 6932 321039

Tιμή εισιτηρίου: 10€ & 8€ (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας)

*Όλες οι παραστάσεις και τα εργαστήρια μπορούν να ταξιδέψουν στο σχολείο σας ή στο χώρο σας!

*Μπορείτε να ξεφυλλίσετε online το έντυπο με όλες τις δραστηριότητες της ομάδας μας στο κάτωθι link:

http://www.omada5epoxon.gr/fylladio.html

 

ΘΕΑΤΡΟ 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα (150μ. από το μετρό Κεραμεικού)

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 210 3455020

Πληροφορίες/Ομαδικές κρατήσεις: 6932 321039

E-mail: [email protected]

Copyrighted Image