Νέα

«Το χωριό της ΑΒ» με την κουκλοπαίκτρια Αλεξία Αλεξίου

Ένα μοναδικό ταξίδι στο «Χωριό της ΑΒ» θα κάνουν οι κούκλες της Αλεξίας Αλεξίου, στις νέες «Φιγούρες & Κούκλες». Αν έχετε νηπιάκι ή πρωτάκι, κλείστε θέση για να ταξιδέψετε μαζί του στο χωριό των γραμμάτων, κουκλίστικα!

Η κουκλοθεατρική παράσταση που έμαθε τα γράμματα σε πολλούς μικρούς θεατές, και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των νηπιαγωγών, δασκάλων και την αγάπη του κοινού, θα παρουσιασθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στις 11.30 π.μ.

Λίγα λόγια για το Χωριό της ΑΒ

Η μικρή Μαργαρίτα προσπαθεί να μάθει την αλφαβήτα.

Όταν κουρασμένη παραδίδεται στον γλυκό ύπνο, την επισκέπτεται το μολύβι και της προτείνει ένα ταξίδι στο χωριό των γραμμάτων, το Αλφαβητοχώρι!  Στο Αλφαβητοχώρι επικρατεί αναταραχή. Τα φωνήεντα και τα σύμφωνα βρίσκονται σε διαμάχη προσπαθώντας να εκλέξουν τον αρχηγό του αλφάβητου. Όταν όμως ο κίνδυνος πλησιάζει, η ενότητα και η συνεργασία δίνουν τη λύση…

 

Οι επιτραπέζιες κούκλες, τα πρωτότυπα τραγούδια, η μουσική και οι έξυπνοι χιουμοριστικοί διάλογοι απαρτίζουν μια ατμοσφαιρική παράσταση, εύληπτη, ανάλαφρη και διασκεδαστική, η οποία πρωτίστως ψυχαγωγεί τα παιδιά, αλλά σε δεύτερο επίπεδο τα εισάγει ομαλά στον κόσμο της γραφής και των γραμμάτων, ενθαρρύνοντας τη δική τους συμμετοχή.

Μετά την παράσταση η Αλεξία Αλεξίου θα πραγματοποιήσει και κουκλοεργαστήρι για τους μικρούς θεατές στο οποίο θα φτιάξουν το δικό τους κουκλογράμμα!

Εξασφαλίστε τις θέσεις σας τηλεφωνικά και καλό ταξίδι στο «Χωριό της ΑΒ»!

 

Πληροφορίες

Για παιδιά ηλικίας άνω των 4 ετών

Κυριακή 14 Απριλίου στις 11.30 το πρωί

Διάρκεια: 50′

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ

 

  • ΚΟΥΚΛΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ μετά την παράσταση

Διάρκεια 50΄- Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

* Το βιβλίο «Το χωριό της ΑΒ» της Αλεξίας Αλεξίου, κυκλοφορεί από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΣ. Το βρίσκετε στο πωλητήριο του θεάτρου και στα βιβλιοπωλεία

Τοποθεσία: «Φιγούρες και Κούκλες» – Νέος Χώρος, Αχιλλέως 90, Παλαιό Φάληρο (Στάση ΤΡΑΜ «Αμφιθέας»)

Πληροφορίες/Κρατήσεις: Τηλ. 210 3227507  / 6937714733, www.fkt.gr

Copyrighted Image