ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΡεπορτάζ

Επίσημη πρεμιέρα για την “Παπλωματού”

Με μεγάλη επιτυχία και σε κλίμα συγκίνησης δόθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Η παπλωματού” το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου.

Μια παράσταση της Μαριάννας Τόλη, που ανεβαίνει από τους συνεργάτες της, υλοποιώντας τη δική της επιθυμία να παρουσιαστεί ξανά στην Παιδική Σκηνή.

Μάρκος Σεφερλής-Λητώ Αμπατζή-Χριστόφορος Χάινε (γιός Μαριάννας Τόλη)


Ήταν όλοι εκεί για τιμήσουν τη Μαριάννα Τόλη: Γιάννης Φέρτης, Μαρίνα Ψάλτη, Δημήτρης Πιατάς, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Πασχάλης, Μάρκος Σεφερλής, Γιώργος Νανούρης,Έμιλυ Κολιανδή, Θεοδώρα Σιάρκου, Αντιγόνη Δρακουλάκου, Λάμπρος Φισφής  Σπύρος Μπιμπίλας, ο γιος της Μαριάννας Τόλη, Χριστόφορος Χάινε κ.α.

Γιώργος Νανούρης-Γιάννης Φέρτης-Μαρίνα Ψάλτη
Πασχάλης με την εγγονή του,Αλίκη-Μάρκος Σεφερλής
Σπύρος Μπιμπίλας-Γιάννης Φέρτης-Δημήτρης Πιατάς-Ιεροκλής Μιχαηλίδης
Θεοδώρα Σιάρκου με τα παιδιά της

Πριν την έναρξη της παράστασης προβλήθηκε αφιερωματικό βίντεο στη Μαριάννα Τόλη, με αποσπάσματα από τα μιούζικαλ στα οποία συμμετείχε καθώς και μέρη από συνεντεύξεις της, στα οποία για άλλη μια φορά φανερώνεται ο επαγγελματισμός της και η μεγάλη της αγάπη και αφοσίωση στο παιδικό θέατρο.

Η παράσταση κέρδισε τους μικρούς και τους μεγάλους θεατές, που κατέκλυσαν το θέατρο και χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές της παράστασης.

Η ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥ επέστρεψε για να μας παρασύρει στο χορό της αγάπης.

Λητώ Αμπατζή
Λητώ Αμπατζή

Η Μαριάννα Τόλη λάτρεψε τα παιδιά και αφιέρωσε τη ζωή της σε αυτά .

Ήταν από τους πρώτους δημιουργούς που έβαλαν τον πήχη ψηλά στο παιδικό θέατρο δημιουργώντας παραστάσεις πολύ υψηλών προδιαγραφών. Η Μαριάννα Τόλη  σύστησε το musical στους μικρούς θεατές αντιμετωπίζοντας τους με ιδιαίτερο σεβασμό προσπαθώντας να αγγίξει τις ψυχές τους και να τους μεταφέρει μηνύματα αγάπης, ευαισθησίας, γενναιοδωρίας, χαράς, πίστης στο καλό!

Τον Δεκέμβριο κλείνει ένας χρόνος από την απώλεια της και οι στενοί της συνεργάτες τιμώντας την και ακολουθώντας τις οδηγίες της, παρουσιάζουν στην Παιδική Σκηνή του χώρου που η ίδια διαμόρφωσε: Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου, την αγαπημένη παράσταση μικρών και μεγάλων «Η ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥ».

Ένα εμπνευσμένο musical φτιαγμένο ειδικά για τα παιδιά από το βραβευμένο παραμύθι των Τζέφ Μπραμπώ και Γκέηλ Μάρκεν,  σε  διασκευή και σκηνοθεσία  Μαριάννας  Τόλη υπό τις οδηγίες  του Αλέξανδρου  Κουζίτσκιν, που ήταν και ο χορογράφος της παράστασης το 2015, οπότε και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά «Η Παπλωματού» σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Σωκράτης Μαιδώνης

ΤΟ ΕΡΓΟ: Ένα γενναίο κορίτσι αφήνει τον τόπο της, έκπληκτη διαπιστώνει πως υπάρχουν άνθρωποι που η φτώχεια τους κάνει δυστυχισμένους. Στην αρχή νομίζει πως δεν μπορεί να τους βοηθήσει, μα γρήγορα θα καταλάβει πως κάτι έχει κι αυτή να τους προσφέρει….

Λητώ Αμπατζή

H προσφορά χωρίς όρια φέρνει την ευτυχία. Οι πλούσιοι γίνονται φτωχοί και οι φτωχοί πλούσιοι αλλά η αλλαγή αυτή φέρνει την γαλήνη, την ευτυχία, την χαρά. Τα μαγικά σκηνικά, η υπέροχη μουσική και οι ονειρικές εικόνες γεμάτες χορό, χιούμορ και ευαισθησία θα αγγίξουν ξανά τις καρδιές όλων. Ένα μάθημα ζωής για μικρούς και μεγάλους.

Λητώ Αμπατζή- Σωκράτης Μαιδώνης

Με την έμπρακτη στήριξη και αγάπη της εκπαιδευτικής κοινότητας, την παράσταση παρακολούθησαν το 2015 100.000 μαθητές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η παπλωματού μας παρασύρει ξανά στον δρόμο της αγάπης, της καλοσύνης και της γενναιοδωρίας.

                                                  Ένα κλείσιμο ματιού προς τον ουρανό, από την αγαπημένη της ομάδα…

Λητώ Αμπατζή-Γιώργος Νανούρης-Σωκρ. Μαιδώνης-Χριστόφορος Χάινε
Έμιλυ Κολιανδρή-Λητώ Αμπατζή

Copyrighted Image