…εκτός Αθηνών 2022-23Παραστάσεις 2022-2023

Metropolitan the Urban Theater «Ο Γουίνι και η παρέα του» (Θεσσαλονίκη)

Ο Γουίνι, ο πιο διάσημος και αξιολάτρευτος αρκούδος, μαζί με την αγαπημένη του παρέα, έρχεται από το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 στο Metropolitan the Urban Theater με μια τρυφερή και ξεκαρδιστική ιστορία που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Σπίτι τους είναι το Δάσος των Γαλάζιων Ονείρων. Σ’ αυτό το δάσος, η ζωή είναι απλή. Απλή και όμορφη. Και όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Ειδικά όταν έχεις τόσο καλούς φίλους…

Μια μέρα λοιπόν, ο Γουίνι θα αποφασίσει να αφήσει για λίγο τους φίλους του και το δάσος για να αναζητήσει την δική του περιπέτεια. Πέρα, στον μακρινό λόφο.

Τι θα κάνει όμως όταν μάθει πως οι φίλοι του τον χρειάζονται; Ο Λαγός πρέπει να βρει ένα τραγούδι για να κερδίσει στον διαγωνισμό της κολοκύθας. Ο Πίγκλετ το γουρουνάκι δεν μπορεί να κοιμηθεί γιατί βλέπει συνέχεια εφιάλτες. Ο Τίγρης χάνει το γέλιο του και ο Γκαρή το γαϊδουράκι νομίζει πως δεν νοιάζεται κανείς για αυτόν.

Τότε ο Γουίνι θα καταλάβει πως δεν χρειάζεται να πάει στον μακρινό λόφο για να βρει μία περιπέτεια. Αφού το δάσος των γαλάζιων ονείρων είναι γεμάτο περιπέτειες. Εκεί ζουν οι φίλοι του που τον χρειάζονται και τους χρειάζεται και αυτός και δεν θέλει να λείψει ούτε στιγμή μακριά τους. Γιατί, οι καλύτερες περιπέτειες είναι αυτές που περνάς με τους αγαπημένους σου φίλους.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον Γουίνι και την παρέα του σε μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στην φιλία και στην αγάπη! Ελάτε να ζήσουμε όλοι μαζί την δική μας περιπέτεια!!!

Συντελεστές 

Κείμενο: Γιώτα Καλτσίδου

Σκηνοθεσία – Διασκευή: Πασχάλης Αραμπατζής 

Μουσική: Αίσωνας

Στίχοι: Γιώτα Καλτσίδου / Αίσωνας

Χορογραφίες: Δημήτρης Μέξης

Μάσκες: Anna Wasiak

Κοστούμια: Κατερίνα Καραογλάνη

Σκηνικά: Γιάννης Γροϊδης

Παραγωγή: Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ελβίρα Πολυτίμη Θεμελή, Δημήτρης Μέξης, Χρύσα Μπολλάτι, Κωνσταντίνος Πετρίδης

 

Πληροφορίες

Παραστάσεις: Από Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 στις 18:00 και Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 11:30, για λίγες παραστάσεις

Διάρκεια: 70 λεπτά με διάλλειμα

Εισιτήρια: από 8 ευρώ

Προπώληση: ηλεκτρονικά στο viva.gr (https://bit.ly/3czBNjx) και στο Θέατρο Metropolitan ώρες 10.30-13.30, Τηλέφωνο: 2311-284773.

Τοποθεσία: Θέατρο Metropolitan, Βασ. Όλγας 65 & Φλέμινγκ 2, Θεσσαλονίκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyrighted Image