Παραστάσεις για παιδιά 3-12 ετών

Κάππα «Στην Κιβωτό στις οκτώ»

Ο Θίασος Ηλία Καρελλά γίνεται 20 χρονών και το γιορτάζει με τους Burger Project!

Τη φετινή θεατρική περίοδο ο Θίασος Ηλία Καρελλά συμπληρώνει 20 χρόνια πορείας στο θέατρο για παιδιά. Μέσα σε αυτά τα χρόνια παρουσίασε έργα από ένα διαφορετικό ρεπερτόριο, δημιουργώντας μια νέα τάση και συνδυάζοντας αρμονικά επί σκηνής τη σκιά, τη μάσκα, την κούκλα, τα πολυμέσα και φυσικά την παρουσία του ηθοποιού. Από τον «Ερωτόκριτο» του Κορνάρου έως «Το μόνο ταξίδι της ζωής του» του Βιζυηνού υπήρξαν πολλές παραστάσεις-σταθμοί, που αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους θεατές.

Φέτος, με το βλέμμα στραμμένο στη σύγχρονη δραματουργία για παιδιά, παρουσιάζει στο θέατρο Κάππα από 8 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 11.30 το πρωί το διεθνές best seller του Ulrich Hub «Στην Κιβωτό στις οκτώ». Η Κιβωτός του Νώε, μετά το ταξίδι της στις περισσότερες ευρωπαϊκές σκηνές, φτάνει στην Ελλάδα σε μια παράσταση με ηθοποιούς και μουσικούς, σκιές, ειδικές κατασκευές και πολυμέσα. Μουσικοί συνοδοιπόροι ζωντανά στη σκηνή οι αγαπημένοι μικρών και μεγάλων, Burger Project.

orizontio_stin-kivoto-stis-8-1

Με το «Στην Κιβωτό στις οκτώ» ο πολυβραβευμένος συγγραφέας Ulrich Hub αφηγείται με σύγχρονη ματιά το βιβλικό κατακλυσμό του Νώε, στήνοντας μια ευφυέστατη περιπέτεια με πολύ γέλιο, πολλά ερωτήματα, πολλή μουσική, πολύ νερό, πολλά ζώα, μια κιβωτό, ένα εισιτήριο για δυο, και ένα ραντεβού ακριβώς στις οκτώ. Στο αλληγορικό έργο – ύμνο στη φιλία, τη διαφορετικότητα και την ελευθερία, πρωταγωνιστές είναι τρεις πιγκουίνοι και μια περιστέρα, που, με φόντο τον απέραντο πάγο, θέτουν απορίες και ερωτήματα, αναπαράγοντας το λόγο και τις ερωτήσεις των ίδιων των παιδιών.

Το έργο έχει μεταφραστεί σε 24 γλώσσες ως νουβέλα για παιδιά σε όλον τον κόσμο. Έχει αποσπάσει, μεταξύ άλλων, το βραβείο καλύτερου ραδιοφωνικού και θεατρικού έργου για παιδιά στη Γερμανία, το βραβείο Ταμ-Ταμ και το βραβείο των Μαγισσών στη Γαλλία, το ιταλικό βραβείο Άντερσεν και το βραβείο Vlag & Wimpel στην Ολλανδία. Στην Ελλάδα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη σε μετάφραση Σώτης Τριανταφύλλου και την αυθεντική εικονογράφηση του Jorg Mulhe.

Μια παράσταση για παιδιά από 5 έως 105 ετών!

Συντελεστές

Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Ηλίας Καρελλάς

Πρωτότυπη μουσική: Burger Project

Κίνηση-Χορογραφία: Ειρήνη Κυρμιζάκη

Σκηνογραφία-Φωτισμοί: Ηλίας Καρελλάς

Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνα Γκόρου

Φιγούρες θεάτρου σκιών: Νικόλας Τζιβελέκης, Μάριος Γιαννούλης, Ηλίας Καρελλάς

Κατασκευή σκηνικού: Μιχάλης Ράπτης

Κατασκευή Κοστουμιών: Βεστιάριο

Ειδικές κατασκευές: Harti Harti

Ζωγραφικές εκτελέσεις: Constans Art

Εικαστικό-φωτογραφίες-video animation: Τζένη Καρελλά

Δημιουργικό: Χριστίνα Λαζόγλου

Promo video: Θάνος Κοσμίδης

Παίζουν: Ζαχαρούλα Κληματσάκη, Φάνης Παυλόπουλος, Νίκος Τουρνάκης, Νικόλας Φραγκιουδάκης

Μαζί τους στη μουσική οι: Al Malapolas Kalabokis, Professor Cosmic και Mr Finger από τους Burger Project!

Πρώτη παράσταση: 8 Οκτωβρίου 2016

Κάθε Κυριακή στις 11.30 το πρωί για το κοινό έως 9/4/2017 

& από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10.30 το πρωί οργανωμένες παραστάσεις σχολείων

Τιμές εισιτηρίων: 12€ (ενήλικας), 8€ (παιδικό, ανέργων, πολυτέκνων, τριτέκνων με την επίδειξη κάρτας)/ Ειδική τιμή για σχολεία

Πληροφορίες για την παιδική σκηνή/ Κρατήσεις για σχολεία, συλλόγους και ομάδες: 210 7777104 & 210 7777124

Προπώληση εισιτηρίων: Ticket Services
Ταμείο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)

Εισιτήρια online: www.ticketservices.gr– Τηλεφωνική Αγορά: 210 7234567

Προσφορά προπώλησης έως 8 Οκτωβρίου: 8€

Θέατρο Κάππα, Κυψέλης 2 (πεδίον του Άρεως), Κυψέλη- τηλ. 2108831068

 

15 σκέψεις σχετικά με το “Κάππα «Στην Κιβωτό στις οκτώ»

  • Ευχαριστούμε πολύ που μας δώσατε τη δυνατότητα να δούμε αυτή την καταπληκτική παράσταση!!! Το ευχαριστηθήκαμε μικροί μεγάλοι! !!

  • ΜΟΡΦΑ ΣΚΗΝΙΚΆ ΥΠΟΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΉ

  • ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ , ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

  • ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ.ΟΙ BURGER ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ.ΩΡΑΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ…

  • ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΤΕΣ[11-12] ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ.ΚΑΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ.

  • Ευχαριστούμε για την πρόσκληση! Μια πολύ καλή παράσταση!

  • Καταπληκτικη παρασταση, γεματη χρωματα και φοβερες μουσικες. Περασαμε υπεροχα μικροι κ μεγαλοι.

  • Παρακολουθήσαμε την παράσταση με προσκληση που κερδισαμε απο το paidiko-theatro, και σας ευχαριστούμε. Την ευχαριστηθήκαμε και οι δυο, το παιδι για τα τραγούδια τη μουσική, το κέφι που εκανε με τους πιγκουινους και τ αστεία τους, και η μαμά για το αλληγορικό χιουμορ!

  • Μια πραγματικά πολύ όμορφη παράσταση! Μεγάλο ατού η ζωντανή μουσική! Ευχαρίστως θα την ξαναβλέπαμε. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση!
    Ελένη και ο μικρός Ιάσονας.

  • Την είδαμε την Κυριακή 19/2/2017 και ενθουσιαστήκαμε. Ευχαριστούμε πολύ!!!!

  • Σας ευχαριστούμε πολύ! Περάσαμε υπέροχα με τη 12χρονη κόρη μου! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, μουσικούς & ηθοποιούς!

  • Πολύ καλή παράσταση με βαθιά νοήματα, ίσως για πιο μεγάλα παιδιά!Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση!!

  • Πολυ ωραια παρασταση με ομορφα μηνυματα!! Ευχαριστουμε πολυ!!!

  • Ευχαριστούμε πολύ! Όμορφη παράσταση. Πολυ καλος φωτισμός και ωριαίες εναλλαγές προσεγμένων σκηνικών.
    Αν και δεν ειμαι fun των τραγουδιών στις θεατρικές παραστάσεις, και των μιούζικαλ γενικότερα, οφείλω να επισημάνω ότι οι burger project ήταν εξαιρετικοί και έδωσαν χρώμα και μια ευχάριστη νότα στη παράσταση!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Copyrighted Image