Νέα

“Επόμενη Στάση Πλανήτης Πανταγιορτή” από την ομάδα Παραμυθοκαμώματα

Η ομάδα Παραμυθοκαμώματα υποδέχεται φέτος τα Χριστούγεννα με ένα ταξίδι σε έναν πλανήτη όπου είναι κάθε μέρα γιορτή. 

Όχημά της, ένα μαγικό καλειδοσκόπιο. 

Η Βιργινία Κοκκίνου με τον λόγο και ο Γιάννης Ανθόπουλος με τη μουσική μας παίρνουν από το χέρι και μας μεταφέρουν σε έναν ονειρικό κόσμο που ζωντανεύει μέσα από ένα πρωτότυπο παραμύθι. 

Στον Πλανήτη Πανταγιορτή…

… είναι, τι άλλο, πάντα γιορτή. Κάθε μέρα μια περιπέτεια στον κόσμο της φαντασίας και της χαράς. Εκεί όπου όλα μπορούν να συμβούν γιατί οι άνθρωποι ζουν χαμογελώντας και ξέρουν πως τα πάντα μπορούν να γίνουν ακόμη κι αν όλα μοιάζουν με όνειρο. 

Μία παραμονή Χριστουγέννων ένα μικρό παιδί θα κοιτάξει μέσα σ’ένα καλειδοσκόπιο. Και τότε θα έρθουν τα πάνω κάτω. Δράκοι, μπισκοτοανθρωπάκια, πλάσματα παράξενα, αστέρια φωτεινά, αντικείμενα που αιωρούνται. Στον Πλανήτη Πανταγιορτή, εκεί που και οι μεγάλοι θυμούνται να είναι παιδιά.

Μία αφηγηματική παράσταση βασισμένη στο όνειρο, στο ταξίδι, στο παιδί που κρύβουμε μέσα μας πασπαλισμένη με αστερόσκονη, αλεύρι, ζάχαρη, κανέλα, πολλή πολλή μουσική και τραγούδι.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο – αφήγηση: Βιργινία Κοκκίνου

Μουσική Σύνθεση – τραγούδι: Γιάννης Ανθόπουλος

 

Πληροφορίες

Ηλικίες: 3+

Διάρκεια: 60 λεπτά

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 11.30 π.μ. – Παιδική Βιβλιοθήκη Δήμου Χαλανδρίου (Παλαιολόγου, Αβέρωφ και Σόλωνος, Χαλάνδρι – τηλ. 2106801654)

Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 5 μ.μ. – Life Blossom, Πολυχώρος Ευεξίας και Αυτοβελτίωσης (Δημητρίου Ράλλη 35 & Μαραθωνοδρόμων, Μαρούσι)

Τηλ. κρατήσεων 694 800 8724

Είσοδος: 6 €

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου – 6.30μμ – Χώρος Τέχνης Ιδιόμελο (Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Β. Κων/νου, Μαρούσι)

Είσοδος: 7€

Copyrighted Image